TÜGVA Silivri'den Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu'nda "15 Temmuz" Anması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri Temsilciliği tarafından FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin 5. yıldönümü dolayısıyla Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nun bahçe kısmında anma programı düzenlendi. 15 Temmuz gecesi halkın savaş uçaklarından, tanklardan ve silahlardan korkmadan kendi canını ortaya koyarak vatanına ve geleceğine sahip çıktığını şiir ve müziklerle anlatan öğrencileri, programda Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ile AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da yalnız bırakmadı.

TÜGVA Silivri'den Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu'nda "15 Temmuz" Anması
Editör: Yaz Dostum
15 Temmuz 2021 - 20:37
 
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri Temsilciliği tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin 5. yıldönümü dolayısıyla Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nun bahçe kısmında anma programı gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından öğrencilerin hazırlamış oldukları gösterilere geçildi. 

Şiirlerin okunduğu müzik dinletilerinin verildiği programda, darbe girişimine karşı göğsünü siper eden ve şehadete yürüyen şehitlerimiz rahmetle, gazilerimiz minnetle yâd edildi. Duygu dolu anların yaşandığı programda davetliler arasında Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ile AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da hazır bulundu.

15 Temmuz’un demokrasiye gönül verenlerin zaferi olduğunun vurgulandığı programda TÜGVA Silivri Temsilcisi Hasan Özen, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün Türkiye, millet ve demokrasi için hayırlara vesile olmasını temenni ederek etkinliğe icabet eden herkese teşekkürlerini sundu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum