TÜGVA Silivri'nin söyleşi konuğu Av. Elif Sümeyye Çavdar oldu

Türkiye Gençlik Vakfı Silivri İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen söyleşi programına konuşmacı olarak katılım gösteren Av. Elif Sümeyye Çavdar, adalet mesleğini icra eden organlar ve birbirleri ile olan ilişkileri hakkında lise öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. 

TÜGVA Silivri'nin söyleşi konuğu Av. Elif Sümeyye Çavdar oldu
Editör: Yaz Dostum
18 Mart 2022 - 14:46 - Güncelleme: 18 Mart 2022 - 14:49
Türkiye Gençlik Vakfı Silivri İlçe Temsilciliği öğrencilerin ileriki yaşamlarında ihtiyaç ve kişilik özelliklerine uygun mesleği bulabilmeleri adına söyleşi programları başlattı. Mesleğini eline almış kişilerle ve girişimci iş insanlarını öğrenciler ile buluşturan program kapsamında Av. Elif Sümeyye Çavdar, adalet mesleğini icra eden organlar ve birbirleri ile olan ilişkileri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde organize edilen programda Türkiye Gençlik Vakfı Silivri İlçe Temsilciliği Lise Teşkilatlanma Sorumlusu Enes Küçük moderatör olarak görev yaptı. 

Gerçekleşen program sonunda sorularına cevap bulan öğrenciler, konu anlatımlarından dolayı Av. Elif Sümeyye Çavdar'a teşekkür temennilerini ilettiler.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum