TÜGVA Silivri Temsilciliği'nin Yaz Okulu Programı Sona Erdi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri İlçe Temsilciliği tarafından 3 ayrı okulda gerçekleştirilen yaz okulu programı sona erdi.

TÜGVA Silivri Temsilciliği'nin Yaz Okulu Programı Sona Erdi
Editör: Yaz Dostum
19 Ağustos 2021 - 22:06 - Güncelleme: 19 Ağustos 2021 - 22:14
2020-2021 eğitim öğretim yılının ardından Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri İlçe Temsilciliği tarafından 5 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Ortaokul Yaz Okulu programı sona erdi.

Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu ve Çanta 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleştirilen program kapsamında öğrenciler bir yandan eğlendi bir yandan da bilgi dolu bir deneyim yaşadı.

Konu hakkında görüşlerini paylaşan TÜGVA Silivri İlçe Başkanı Hasan Özen, şunları kaydetti:

"Türkiye Gençlik Vakfı olarak ortaokul öğrencilerimize yaz tatillerinde okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları, arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri, eğlenirken de kendilerini ahlaki, manevi olarak geliştirmeyi ihmal etmeyecekleri bir yaz okulu programı düzenledik. Yaz okullarımızda birçok aktivite yaptık. Genel olarak spor aktiviteleri, Kur’an-ı Kerim dersleri, el sanatları, ahlak, iman, siyer, voleybol, basketbol, badminton, mini futbol, mini golf, oryantiring, masa tenisi, kültürel geziler, satranç, mangala gibi programlar uzman hocalar gözetiminde gerçekleştirildi. Okullarda noktalanan eğitimlerimiz vakıfımızda yine devam edecek. Tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum."

Öğrencilerin her biri program sonunda katılım sertifikaları ile ödüllendirildi.








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum