Turhan: "YEP Ülkemiz İçin Hayırlı Olsun"

TURAŞ Gaz Armatürleri San. ve Tic. A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı, Armatür Derneği Başkanı aynı zamanda Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Turhan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı "Yeni Dengelenme, Yeni Normal, Yeni Ekonomi” ana temasıyla hazırlanan YEP'e (2021-2023) destek verdiğini ifade etti.

Turhan: "YEP Ülkemiz İçin Hayırlı Olsun"
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2020 - 17:35 - Güncelleme: 08 Ekim 2020 - 17:37
TURAŞ Gaz Armatürleri San. ve Tic. A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı, Armatür Derneği Başkanı aynı zamanda Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Turhan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı "Yeni Dengelenme, Yeni Normal, Yeni Ekonomi” ana temasıyla hazırlanan YEP'e (2021-2023) destek verdiğini söyledi.

Turhan konuyla ilgili açıklamalarında şunları kaydetti:

“Yeni Ekonomi Programı üç kritik temel üzerinde inşa edilmiş; Yeni Ekonomi, Yeni Dengelenme ve Yeni Normal. Salgın sonrasında küresel ekonomi için ‘yeni’ kavramı olmazsa olmaz çünkü dünya ticaretinde dengeler ‘yeniden’ belirlendi. Ülke olarak yeni dünya ekonomisine daha hızlı uyum sağlamamızı, hatta makro ekonomi anlamında bir adım öne geçebileceğimiz bir temaya sahip. Üreticilerimiz ve ihracatçılarımız için kritik öneme sahip olan bu program ülkemiz için de hayırlı olsun. Özellikle sanayimiz için olmazsa olmazımız e-ihracat ve KDV reformu bu programda büyük önem arz ediyor. Diğer yandan vergi ödeyen birey ve firma sayısını artırmanın önünü açacak bir vizyona sahip.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum