Türk Eğitim-Sen'den Silivri Bilim ve Sanat Merkezi'nin Yeni Müdür Yardımcısına Ziyaret

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, 2022 Yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonucunda Silivri Bilim ve Sanat Merkezi’ne okul müdür yardımcısı olarak atanan sendika üyesi Yusuf Önsel'i, yeni görev yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini aktardı.

Türk Eğitim-Sen'den Silivri Bilim ve Sanat Merkezi'nin Yeni Müdür Yardımcısına Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
09 Ekim 2022 - 20:09
Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, 2022 Yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavları sonucunda ataması yapılan sendika üyelerini ziyaret etmek adına Şube Başkan Yardımcısı Bayram Baran ile birlikte Silivri'ye geldi. 

Türk Eğitim-Sen Silivri İlçe Başkanı Burak Atasoy Yılmaz ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde Aktan, Silivri Bilim ve Sanat Merkezi’ne giderek okul müdür yardımcısı olarak atanan sendika üyesi Yusuf Önsel ile görüştü.

Gerçekleşen ziyarette Türk Eğitim-Sen Ailesi olarak Yusuf Önsel'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Aktan, kendisine sendika logosunun olduğu bir çini tabak hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Memnuniyet duygularını ifade eden Önsel, ziyaret sonunda Aktan ve beraberindeki isimlere kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür temennilerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum