Turnuvalarda Ödüller Sahiplerini Buldu

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 59. Yoğurt Festivali kapsamında gerçekleştirilen turnuvalarda ödüller sahiplerini buldu. Basketbol Turnuvası, Plaj Futbolu Turnuvası, Tavla Turnuvası ve Satranç Turnuvası’ndaki müsabakalar kıyasıya çekişmelere sahne oldu.

Turnuvalarda Ödüller Sahiplerini Buldu
Editör: Yaz Dostum
31 Ağustos 2021 - 13:11
Silivri’nin meşhur yoğurdunu tanıtmak ve yerel üretimi desteklemek adına gerçekleştirilen 59. Yoğurt Festivali kapsamında düzenlenen ödüllü turnuvalar büyük bir heyecana sahne oldu. Turnuvalarda basketboldan plaj futboluna, satrançtan tavlaya kadar pek çok müsabaka düzenlendi. Dereceye giren oyuncular ve takımlar ise çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

BASKETBOL TURNUVASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU

59. Yoğurt Festivali kapsamında düzenlenen ve toplamda 33 takımın yer aldığı 3x3 Basketbol Turnuvası sona erdi. 27 Ağustos Cuma günü başlayan ve üç gün süren turnuvanın Küçük Erkekler Kategorisinde birinci Andromeida takımı, ikinci Efsane takımı ve üçüncü Nevermind takımı oldu. Küçük Kızlar kategorisinde Potanın Devleri birinci, Potanın Kaptanları ikinci, Potanın Şampiyonları üçüncü oldu. Genç Kızlar Kategorisinde ise birinci Mambacitas takımı, ikinci Madam takımı, üçüncü Forever takımı oldu. Bu üç kategoride birinci olan takımlar 1.000 TL’lik, ikinci olan takımlar 800 TL’lik, üçüncü olan takımlar ise 600 TL’lik hediye çeki kazandı. Büyük Erkekler Kategorisinde de birinci Amputeler takımı, ikinci Şut Özürlüler takımı ve üçüncü Kaya Gibi takımı oldu. Büyük Erkekler Kategorisinde birinci olan takım tam altın, ikinci olan takım yarım altın, üçüncü olan takım ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

PLAJ FUTBOLU TURNUVASI TAMAMLANDI

Festivalin ikinci günü olan 29 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da Silivri Plajı Kumluk Mevkiinde, Plaj Futbolu Turnuvası düzenlendi. 18.00’da sona eren turnuvada birinci olan Gazitepe takımı tam altın, ikinci Birlikspor takımı yarım altın, üçüncü Gladyatörler takımı ise çeyrek altın kazandı.

TAVLA TURNUVASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Festivalin ilk gününde başlayan ve Atatürk Meydanı Zabıta Noktası yanında düzenlenen Tavla Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. Turnuvada birinci olan Şenol Yüksek tam altın, ikinci İsmail Güzel yarım altın, üçüncü Barış Aksu ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

SATRANÇ TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Silivri Belediyesinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Satranç Turnuvası’nda heyecan üç gün boyunca devam etti. Uluslararası puanlamaya da dâhil olan ve 10 farklı ilden 64 lisanslı sporcunun katıldığı turnuvayı rakiplerini birer birer mağlup eden Barış Tuna Nukan kazandı. Turnuvada sporcular Cem Önem ikinci, Mustafa Elmas ise üçüncü oldu. 







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum