Ulaş Velioğlu'ndan Nurullah Dal İçin Başsağlığı Mesajı

Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) Başkanı Nurullah Dal, COVİD-19’dan hayata gözlerini yumdu. Çizgi Koleji ve Deniz Akşam Lisesi'nin kurucusu Ulaş Velioğlu, kederli ailesine taziye dileklerini iletti.

Ulaş Velioğlu'ndan Nurullah Dal İçin Başsağlığı Mesajı
Editör: Yaz Dostum
19 Aralık 2020 - 20:38
Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) Başkanı Nurullah Dal, COVİD-19’dan hayatını kaybetti. TÖZOK yönetim kademesinde yaklaşık yirmi yıldır çeşitli görevlerde bulunan ve 2017 yılından itibaren Başkan olan Dal, 68 yıllık derneğin 18’inci başkanıydı. İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen deprem sonrasında kenti TÖZOK Başkanı olarak ziyaret eden Dal, COVİD-19 virüsüne bu ziyaret sırasında maruz kaldı.

Üç hafta önce hastaneye kaldırılan, 18 Aralık'ta da entübe edilen Nurullah Dal, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Nurullah Dal’ın ölümü ailesi ve yakınlarının yanı sıra özel okul dünyası ile eğitim camiasında da büyük üzüntü yarattı.

54 yaşında olan Dal’ın ardından Çizgi Koleji ve Deniz Akşam Lisesi'nin kurucusu Ulaş Velioğlu, taziye dileklerinde bulundu.

Velioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden şunları kaydetti:

"Özel Okullar Derneği başkanı kıymetli ağabeyim, Nurullah Dal’ı bu sabah covid-19 sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, camiamıza ve yakınlarına sabırlar diliyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum