Ümit Beyatlı: "Silivri'nin Sorunu Çok"

Gelecek Partisi Silivri Kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, bu sabah düzenlediği basın toplantısında ilçemizin yaşam kalitesi açısından sorunları olduğuna dikkat çekti. “Sıkıntılar çok” diyen Beyatlı, “En büyük sıkıntımız yol ve otopark. Özellikle yazın trafik felç oluyor. Hem yollarımız kalabalık hem de otopark yeri bulamıyoruz” şeklinde konuştu.

Ümit Beyatlı: "Silivri'nin Sorunu Çok"
Editör: Yaz Dostum
24 Ekim 2021 - 16:05
Gelecek Partisi Silivri Kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, yönetimi ile birlikte bu sabah 10.30’da ilçe binasında basına yönelik kahvaltılı sohbet toplantısı tertip etti. İlçedeki yaşam kalitesi ve beklentilerle ilgili görüşlerini aktaran Beyatlı, ilçemizin en önemli sorununun trafik olduğunu söyledi.

“EN BÜYÜK SIKINTI, YOL VE OTOPARK”

Ümit Beyatlı, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

 “İnsanlarımızın ve bizlerin bire bir yaşadığı sıkıntıları dile getirmemiz lazım. Silivri, İstanbul’un hemen yanı başında gerçekten çok güzel bir ilçe. 32 sene önce burada bir yazlık aldım ve o zamandan itibaren bağlantım kesilmedi. Daha önce Hayat Hastanesi’nde çalışıyordum, şimdi Kolan Hastanesinde çalışıyorum. Sıkıntılar çok…En büyük sıkıntımız yol ve otopark. Özellikle yazın trafik felç oluyor. Hastaneden çıkıp çarşıya gitmem çoğu zaman yarım saati bulmakta. Hem yollarımız kalabalık hem de otopark yeri bulamıyoruz.”

“ESNAF, KENDİ AYAĞINA SIKIYOR”

Sözlerinin devamında esnafa yüklenen Beyatlı, “Ve maalesef esnaf ağlanıyor. Niye ağlanıyor? Yazlıkçıların hiçbirisi Silivri’ye gelip alışveriş yapmıyor, büyük marketlere gidiyor diye. Tabi ki büyük markete gider çünkü kusura bakma sen yazlıkçı diye evvela onu kazıklamaya çalıştın. Sen kendi ayağına sıkıyorsun. Sabah 07.00’da arabanla gelip çarşı içindeki otoparkları işgal edersen gelen yazlıkçı aracını nereye park edecek? Mecbur büyük marketlere gidip aracını oraya park edecek ve evine dönecek” ifadelerini kaydetti.

Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum