Üniversite öğrencilerine KADES uygulaması hakkında bilgi verildi

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencilerine Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

Üniversite öğrencilerine KADES uygulaması hakkında bilgi verildi
Editör: Yaz Dostum
26 Kasım 2021 - 14:27 - Güncelleme: 26 Kasım 2021 - 14:34
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan KADES uygulaması hakkında bilgilendirmede bulunan ekipler, eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınların, akıllı telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı bir şekilde bu iş için kurulan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi’ne ulaşabildiklerini söylediler.

Yapılan bilgilendirmelerin akabinde Polis ekipleri okulun kolayca gözle görülebilecek noktalarına acil müdahale uygulaması ile alakalı bilgilendirme afişleri astı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum