Veda eden öğretmenler plaket ile onurlandırıldı

2020-2021 eğitim öğretim yılında başka bir okula teyin olan Silivri Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenleri için kurum içerisinde veda merasimi düzenlendi. Okul Müdürü Aydın Dakes, uğurlanan öğretmenlere hizmetlerinden dolayı tesekkür plaketi takdim etti.

Veda eden öğretmenler plaket ile onurlandırıldı
Editör: Yaz Dostum
30 Ağustos 2020 - 10:52 - Güncelleme: 30 Ağustos 2020 - 10:58
2020-2021 egitim öğretim yılında başka bir okula teyin olan Silivri Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenleri Gonca Evrim Çakmakçı, Esra Türkoğlu ve Yusuf Özkiraz için kurum içerisinde veda merasimi gerçekleştirildi. Eğitime ve okula olan katkılarından dolayı Okul Müdürü Aydın Dakes öğretmenlere teşekkür plaketi takdim ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Dakes, konu ile ilgili bilgilendirmesinde şunları kaydedildi:

"Okulumuzdaki eğitim hizmetinin verilmesinde ve okulumuzun kurumsallaşmasında, kökleşmesinde uzun yıllar katkıları olan kıymetli öğretmenlerimiz Gonca Evrim Çakmakçı'yı, Esra Türkoğlu'nu ve Yusuf Özkiraz'ı bugün itibarıyla okulumuzdan uğurladık. Öğretmenlerimize emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Değerli öğretmenlerimiz, yolunuz açık olsun. Yüce Mevla sizleri güzel insanlarla karşılaştırsın."

Haber : Batuhan Güçlü






YORUMLAR

  • 0 Yorum