Vekil Adayı Arkan: "Sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız"

14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde AK Parti İstanbul 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı olan Ramazan Arkan, Silivri’de bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. Arkan’a ziyaretleri sırasında ilçe teşkilat üyelerinin yanı sıra AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Sami Barlas ve Mustafa Çolakoğlu eşlik etti.

Vekil Adayı Arkan: "Sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız"
Editör: Yaz Dostum
04 Mayıs 2023 - 22:35

AK Parti İstanbul 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Ramazan Arkan, seçim çalışmaları kapsamında bugün Silivri’ye geldi. İlçe teşkilat üyeleriyle birlikte bir dizi ziyaret programı gerçekleştiren Arkan’a AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Sami Barlas ve Mustafa Çolakoğlu da eşlik etti.

İlk olarak ADM Beton & Demir AŞ’yi ziyaret ederek firma sahibi Necati Kılıç ile görüşen Arkan, sonrasında Danamandıra Mahallesine giderek bölge esnafını dolaştı. Öte yandan köy kahvehanelerindeki vatandaşlarla da bir araya gelen Arkan, konuyla ilgili açıklamalarında “Sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Hep birlikte “Türkiye Yüzyılı” idealimizi tek tek hayata geçireceğiz.” İfadelerinde bulundu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum