Veli Akademileri Şubat ayında da devam etti

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullarımızın kendi bünyesinde telekonferans yöntemiyle canlı yayınlara taşıdığı "Veli Akademileri Projesi" kapsamında gerçekleştirilen bilgilendirme seminerleri Şubat ayında da devam etti. Alanında uzman doktor ve eğitimciler tarafından verilen seminerlerde okul - aile iş birliğinden sosyal medya ve teknolojiyi bilinçli kullanmaya kadar bir çok konu hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Veli Akademileri Şubat ayında da devam etti
Editör: Yaz Dostum
10 Mart 2021 - 18:29
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Veli Akademileri Projesi" kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullarımızın kendi bünyesinde gerçekleştirdiği bilgilendirme seminerleri tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla telekonferans yöntemiyle canlı yayınlara taşındı.

Alanında uzman doktor ve eğitimciler tarafından verilen seminerlerde Şubat ayı da her zaman olduğu gibi boş geçmedi.

Okul - aile iş birliğinden sosyal medya ve teknolojiyi bilinçli kullanmaya kadar bir çok konu hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.


İşte, verilen seminerlerin bazıları şöyle oldu;

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Egitime Destek Platformu (EDP) ortaklığında 11 Şubat 2021 Perşembe Günü Uzman Psikolog Serap Dönmez tarafından "Sosyal Medya ve Teknolojiyi Bilinçli Kullanma" konuları hakkında seminer düzenlendi.

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu’nda Okul Müdürü Mustafa Elibol tarafından ''Okul - Aile İş Birliği” üzerine 13 Şubat 2021 Cumartesi günü seminer gerçekleştirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum