Velioğlu: "Hep Bana Anlayışını Yıkarak Esnafımıza Destek Olalım"

Çizgi Koleji ve Deniz Akşam Lisesi'nin kurucusu Ulaş Velioğlu, pandemi döneminde okulların kapalı olması nedeniyle zor günler geçiren kırtasiye esnafları için vatandaşları destek olmaya davet etti.

Velioğlu: "Hep Bana Anlayışını Yıkarak Esnafımıza Destek Olalım"
Editör: Yaz Dostum
11 Eylül 2020 - 20:42
Çizgi Koleji ve Deniz Akşam Lisesi'nin kurucusu Ulaş Velioğlu, pandemi döneminde okulların kapalı olması nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşayan kırtasiye esnaflarına destek vermek adına sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları birlik olmaya davet etti.
 
“Pandemi döneminde yeterince kazanç elde eden market zincirleri, aylardır okulların kapalı olması nedeniyle iş yapamayan kırtasiyelerin de işine el atarak okul malzemesi satışı yapıyorlar” diyen Velioğlu, “Gelin, bu yıl bir farkındalık yaratıp tüm okul ihtiyaçlarımızı kırtasiye esnafımızdan alarak onlara destek olalım' ifadelerinde bulundu.
 
Velioğlu, konu ile ilgili açıklamalarında şunları kaydetti:
 
“Pandemi döneminde yeterince kazanç elde eden market zincirleri aylardır okulların kapalı olması nedeniyle iş yapamayan kırtasiyelerin de işine el atarak okul malzemesi satışı yapıyorlar. Gelin, bu yıl bir farkındalık yaratıp tüm okul ihtiyaçlarımızı kırtasiye esnafımızdan alarak onlara destek olalım. Hep bana, sadece bana anlayışını yıkarak esnafımıza  destek olalım..."
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum