Velioğlu, The Esintiler adlı kitabın yazarıyla görüştü

Çizgi Kolejleri, Çizgi Akademi, Deniz Akşam Liseleri, Edu Reklam ve Edu Global Akademi Kurucusu, bölgemizin tanınmış iş insanlarından Ulaş Velioğlu, Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rehat Faikoğlu'nun kaleme aldığı 'The Esintiler' adlı kitabı bizzat kendisinden imzalı olarak teslim aldı. 

Velioğlu, The Esintiler adlı kitabın yazarıyla görüştü
Editör: Yaz Dostum
18 Mart 2022 - 13:52
Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rehat Faikoğlu’nun kendi hayat hikayesinden esinlenerek mizahi olarak kaleme aldığı 'The Esintiler' adlı kitabı, Nobel Bilimsel Eserler yayınevi 2021 yılında okuyucularıyla buluşturdu.

Çizgi Kolejleri, Çizgi Akademi, Deniz Akşam Liseleri, Edu Reklam ve Edu Global Akademi Kurucusu, bölgemizin tanınmış iş insanlarından Ulaş Velioğlu da Yazar Faikoğlu'nu kendi evinde ziyaret ederek söz konusu kitabı imzalı olarak teslim aldı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Velioğlu, kendisine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Faikoğlu'na teşekkür temennilerini iletti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum