"Volkan Yılmaz, İBB'nin hizmetlerini kendi yapıyormuş gibi algı yaratıyor!"

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile hizmetlerinden Halk Süt, asansörlü üst geçit projesi ve fide dağıtımıyla alakalı yaptığı ithamlarına cevap verirken Başkan Volkan Yılmaz’a da taş attı. Esen açıklamasında, “MHP İlçe Başkanı, İBB’nin ilçemizde yaptığı her hizmeti “koordine” ettiğini iddia ederek kendisi yapıyormuş gibi algı yaratmaya çalışan belediye başkanından süt araçlarının fotoğraflarını da isteyebilir” ifadelerini kullandı.

 "Volkan Yılmaz, İBB'nin hizmetlerini kendi yapıyormuş gibi algı yaratıyor!"
Editör: Yaz Dostum
20 Ağustos 2020 - 22:41 - Güncelleme: 20 Ağustos 2020 - 22:43
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu açıklamasında MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı da hedef aldı. Esen, Yılmaz’ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemize yaptığı her hizmeti “koordine” ettiğini iddia ederek kendisi yapıyormuş gibi lanse etmekle itham etti.

“MHP İLÇE BAŞKANI, İBB’NİN İLÇEMİZE YAPTIĞI HER HİZMETİ ÜSTLENEREK ALGI YARATMAYA ÇALIŞAN BELEDİYE BAŞKANINA SORARAK MERAKINI GİDEREBİLİR”

Esen, şunları söyledi:
“Saygıdeğer Silivrililer, atalarımızın deyişi ile “kişi kendinden bilir işi” MHP İlçe Başkanın üzerine tam oturan bir sözdür. “Lafa gelince 'Silivri’den süt alıyoruz' diyorlar ancak doğruyu söylemiyorlar” diyerek herkesi kendileri gibi zannettiği için böyle yorumlarda bulunmasını normal karşılıyoruz. MHP İlçe Başkanı, İBB’nin ilçemizde yaptığı her hizmeti “koordine” ettiğini iddia ederek kendisi yapıyormuş gibi algı yaratmaya çalışan belediye başkanından süt araçlarının fotoğraflarını da isteyebilir.””



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum