Yazıcı: "Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimiz Silivri'de Fark Yarattı"

Odak Okulları Silivri Kampüsü; 3 yılı geride bırakırken bugün itibariyle 2020-2021 eğitim-öğretim yılının başlangıcını yaptı. Mega Country’de gerçekleştirilen açılış programında konuşan Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, “2017-2018 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan okulumuz son 3 yılda akademik anlamda önemli başarılara imza atarak geleceğe doğru güçlü adımlarla yürüyeceğinin sinyallerini sanırım tüm Silivri’ye vermiş oldu” dedi.

Yazıcı: "Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimiz Silivri'de Fark Yarattı"
Editör: Yaz Dostum
12 Ağustos 2020 - 23:15 - Güncelleme: 14 Ağustos 2020 - 14:38

2017-2018 öğretim yılı itibariyle eğitimin ODAK Noktası olma hedefiyle yola çıkan Odak Okulları Silivri Kampüsü, bu sabah Mega Country Kır Bahçesi’nde öğretmen oryantasyon açılış programını gerçekleştirdi. Programda Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç başta olmak üzere idareciler ve öğretmenler tam kadro hazır bulundu. Programın açılış konuşmasını yapan Celalettin Yazıcı; yeni akademik yılın hayırlara vesile olması temennisiyle birlikte pandemi sürecinde fedakarca çalışan okul yöneticilerine, öğretmenlere ve azimle kalem tutan öğrencilerine teşekkürlerini sundu.
 
“2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, açılış konuşmasında şunları kaydetti: “Çok değerli yöneticilerimiz, çok kıymetli öğretmenlerimiz ve eğitim öğretim sürecimize emekleriyle katkı sunan değerli çalışma arkadaşlarımız ve basınımızın değerli kalemleri sizleri en samimi duygularımla saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle 2020-2021 eğitim öğretim yılının eğitim öğretim paydaşları olan öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

“PANDEMİ SÜRECİNİ HIZLICA ORGANİZE OLARAK BAŞARIYLA GEÇİRDİK”

Bildiğiniz gibi tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ülkemizi ve eğitim sektörünü de derinden etkilemiştir. Bizleri eğitim öğretim sürecinde yeni yöntem ve yaklaşımlar geliştirmeye zorunlu kıldı. Odak Okulları olarak ivedilikle süreci analiz edip pandemi sürecinin zorunlu kıldığı metot ve yöntemleri belirleyerek mümkün olduğunca hızlı bir şekilde organize olmaya çalıştık.

“YÖNETİCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ SİLİVRİ’DE FARK YARATTI”

Bu süreci başarıyla yöneten yöneticilerimize ve öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Daha önce denenmemiş, bilinmeyen, belki de insanlık tarihinde ender rastlanan bir süreci analiz ettiniz, kavradınız ve hızlı bir şekilde organize olarak Silivri’de önemli bir fark yarattınız. Bu yüzden özellikle hepinizin hakkını burada teslim etmek istiyorum.

“ODAK OKULLARI, GELECEĞE GÜÇLÜ ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİNİ GÖSTERDİ”

2017-2018 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan okulumuz son 3 yılda akademik anlamda önemli başarılara imza atarak geleceğe doğru güçlü adımlarla yürüyeceğinin sinyallerini sanırım tüm Silivri’ye vermiş oldu.

“ÖĞRENCİLERİMİZ YİNE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI”

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da LGS sınavına giren öğrencilerimiz yine önemli başarılara imza attılar. Teknik detayları Genel Müdürümüz verecektir ama Fen Liseleri, Anadolu Liseleri gibi çok önemli okulları yine bizim öğrencilerimiz kazandılar. Bu önemli başarının elde edilmesini sağlayan etmenler pek tabi ki Odak Okulları’nın uyguladığı eğitim sisteminin yanı sıra öğrencilerimizin azmi ve siz değerli öğretmenlerimizin önemli rehberliğidir. Sizler bu sürecin paydaşları olarak gerçekten çok büyük emekler verdiniz. Bizler de yöneticiler olarak sizlerin yanında durmaya ve önünüzü açmaya çalıştık. Bu sürecin özneleri olan öğrencilerimizi tebrik eder, onları yetiştiren yönetici ve öğretmenlerimize en içten teşekkürlerimi sunarım.

“EĞİTİMDE KALİTEDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Bundan önceki yılda olduğu gibi her geçen gün güçlenen, alanında yetkin ve deneyimli kadrolarımız ile eğitimde asla kaliteden ve idealist yaklaşımlardan taviz vermeden, çağımızın en modern yöntem ve materyallerini kullanarak eğitim alanında Silivri’mizin önemli bir değeri olma azim ve kararlılığındayız.

“SİLİVRİ’NİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞERİ OLMA HEDEFİ GÜDÜYORUZ”

Amacımız Silivri ve eğitim kelimelerinin yanına Odak Okullarını eklemlendirmek. Ve bu kelimeleri birbirinin ayrılmaz bir parçası olarak şehrimizin hafızasına yerleştirmektir. Tüm bu akademik başarılarımızdan bağımsız olarak eğitim kalitemizi mümkün olduğunca en üst seviyeye çıkaracak eğitim ve öğretim alanında Silivri’nin çok önemli bir değeri olma amacındayız.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZGÜVENLİ BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK EN BÜYÜK HEYECANIMIZ”

Milli ve manevi geçmişimizden ilham ve güç alarak ülkemizin muhasır medeniyet seviyesini aşma hedefini gerçekleştirecek fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştireceğiz. Bunları sizler yapacaksınız.  Öğrencilerimizi çağdaş bir toplumun ayrılmaz parçası, donanımlı, özgüvenli ve en önemlisi mutlu bireyler olarak yetiştirmek en büyük heyecanımız olacaktır.

“SÖYLEYECEK SÖZLERİMİZ HEP ÇOCUKLARIMIZ VE SİLİVRİ İÇİN OLACAK”

Bu anlamda daha yolun başında olduğumuzu biliyorum. Daha yürüyecek çok yollarımız, söyleyecek çok sözlerimiz ve bitmeyecek heyecanımız hep çocuklarımız ve Silivri için olacaktır. Odak Okulları Silivri’de her zaman, her daim olacaktır. Bundan sonra daha da güçlenecektir. Şimdi açıklamak uygun değil ama birkaç ay sonra yeni projelerimizi Silivri ile paylaşacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinize saygılar sunar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.”
 
Yazıcı’nın ardından Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç bir konuşma gerçekleştirerek eğitim neferlerine seslendi. Program, Odak Okulları’nda görev yapacak öğretmenlerin kendilerini tanıtması ile devam etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum