Yeni Mahalle'de bir cadde daha Büyükşehir marifetiyle "prestij" kazanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla Silivri’de cadde ve sokaklar yeni bir görünüme kavuşmaya devam ediyor. İlçedeki caddeleri sürücü ve yayalar için daha kullanışlı hâle getirerek onlara prestij kazandıran Büyükşehir Belediyesi; bu çerçevede Yeni Mahalle’de Erkin Balaban Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları ile bölgeye şimdiden yepyeni bir çehre kazandırdı.

Yeni Mahalle'de bir cadde daha Büyükşehir marifetiyle "prestij" kazanıyor
Editör: Yaz Dostum
07 Ağustos 2021 - 22:17 - Güncelleme: 07 Ağustos 2021 - 22:23
İBB Avrupa Yakası 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, Silivri genelinde asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ederken, ayrıca prestij cadde ve sokakların yapımını da sürdürüyor.

Bu çerçevede Yeni Mahalle’de Erkin Balaban Caddesi üzerinde prestij cadde projesine girişen İstanbul Büyükşehir Belediyesi; kilit parke kaplaması, yaya yolları ve peyzaj hassasiyeti ile şimdiden bölgeyi daha estetik, daha güvenilir ve daha konforlu bir görünüme kavuşturdu.


BAŞKAN ESEN’DEN İBB’YE TEŞEKKÜR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Silivri’yi çekim merkezine dönüştürmeyi hedefleyen projelerini yerinde inceleyen CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Erkin Balaban Caddesi’ni de bu kapsamda dolaşarak çalışmaları takip etti ve ekiplerden bilgi aldı. İlçede bir ihtiyaca daha cevap veren düzenleme ile trafik akışının daha konforlu ve güvenli hale geleceğini belirten Başkan Esen, Yeni Mahalle’de estetik dokunuşlara imza atan Büyükşehir Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Haber : Batuhan GÜÇLÜ







YORUMLAR

  • 0 Yorum