Yeni Mahalle ve Mimarsinan Mahallesinin Sorunları CHP'nin Çözüm Masasında

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut; Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Ertan Civaş ile bir araya gelerek bölgelerin genel durumu, sorun ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı. Büyükşehir’in hizmet farkının tüm bölgelerde hissedileceğini vurgulayan CHP'li Meclis Üyeleri, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan projelere her zaman destek olacaklarını da ifade etti.

Yeni Mahalle ve Mimarsinan Mahallesinin Sorunları CHP'nin Çözüm Masasında
Editör: Yaz Dostum
01 Haziran 2021 - 23:38 - Güncelleme: 01 Haziran 2021 - 23:47

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut; Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Ertan Civaş’ı ziyaret ederek, bölgelerin sorunlarını birinci ağızdan dinledi. Mahalle muhtarları sırasıyla bulundukları bölgelerde yaşadıkları sorunlar ve yapılması gereken önerileri toplantıda aktarma fırsatı buldu.

Vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek çözüme kavuşturulması hassasiyetiyle hareket ettiklerinin altını çizen CHP’li Meclis Üyeleri; ilçede gerçekleştirilen projeleri ve yapılacak yeni çalışmaları anlattı.


Silivri’ye yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin istişare edildiği görüşmede CHP’li Melih Yıldız ve Doruk Bulut; tüm sorunları, talepleri ve önerileri dinledi, not aldı ve ardından cevapladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum