Yeniden Refah Başkan Adayı Hakverdi, İstanbul Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı

Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen İstanbul Aday Tanıtım Toplantısına katılım sağladı.

Yeniden Refah Başkan Adayı Hakverdi, İstanbul Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı
Editör: Yaz Dostum
03 Mart 2024 - 14:35
Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı Ömer Hakverdi, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Oditoryum Salonu’nda gerçekleştirilen İBB Adayı Mehmet Altınöz’ün tanıtım toplantısına Meclis Üyesi Adayları Ömer Toprak ve Erdal Akarslan ile birlikte iştirak etti. 

“Refah’ın Vakti Geldi” diyen Başkan Adayı Ömer Hakverdi, toplantıya ilişkin yaptığı paylaşıma, “İstanbul inanmış, Silivri inanmış, Türkiye inanmış. 1 Nisan’da Ahlaklı Belediyecilik geliyor” notunu düştü.

SİLİVRİ’DE SAHA BOŞ BIRAKILMIYOR

Öte yandan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Silivri Belediye Başkan Adayı olan Ömer Hakverdi ve ekibi, ilçede seçim çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Selimpaşa Mahallesi sakinleri ile çay sohbetinde bir araya gelen Yeniden Refah heyeti, vatandaşın dertleriyle hemhal olurken akabinde Gülender Güzellik Merkezi’nin açılışına katılarak işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini de bizzat ilettiler. Ömer Hakverdi ve ekibi, sanayi temasları kapsamında AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis üyesi Sami Barlas'ın iş yerine de konuk olarak içinde bulunduğumuz sürece yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum