Yeniden Refah Silivri'den "Bir Oy Erdoğan'a, Bir Oy Erbakan'a" Çağrısı

Yeniden Refah Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştuğu programda, “14 Mayıs’ta yüzyılın seçimi dediğimiz, hak ve batılın karşı karşıya olduğu bir seçim sürecimiz var. Cumhur İttifakı çatısı altında bir oy Erdoğan’a, bir oy Erbakan’a..." dedi.

Yeniden Refah Silivri'den "Bir Oy Erdoğan'a, Bir Oy Erbakan'a" Çağrısı
Editör: Yaz Dostum
27 Nisan 2023 - 15:21 - Güncelleme: 27 Nisan 2023 - 19:07
Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi ve yönetimi, bugün Öğretmenevi’nde ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Muhammet Ali Albayrak ile Bekir Küçükçayır da hazır bulundu.

"14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde vatanımızın ve milletimizin ali menfaatleri için Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı'na katıldık” vurgusunda bulunan İlçe Başkanı Ömer Hakverdi, Cumhur İttifakı'nın yeniden ve güçlü şekilde iktidara gelmesi için destek çağrısı yaptı.



HAKVERDİ: GENEL BAŞKANIMIZ FATİH ERBAKAN’A MİLLETVEKİLLİĞİ HUSUSUNDA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Ömer Hakverdi, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:


“14 Mayıs’ta yüzyılın seçimi dediğimiz, hak ve batılın karşı karşıya olduğu bir seçim sürecimiz var. Rahmetli Erbakan hocamızın yapmış olduğu projelerden az çok hepimiz haberdarız. Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan da onun evladıdır, milletvekilliği hususunda sizlerin desteğini bekliyoruz. Cumhur İttifakı çatısı altında bir oy Erdoğan’a, bir oy Erbakan’a diyoruz.”



3. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DA "YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ KARANLIK MASAYA TESLİM EDEMEYİZ" DEDİ

Hakverdi’nin ardından birer konuşma da Muhammet Ali Albayrak ile Bekir Küçükçayır gerçekleştirdi. İstikrarın devam etmesi ve Türkiye’nin bulanık bir yapıya teslim edilmemesi gerektiğini vurgulayan 3. Bölge Milletvekili Adayları, Silivrililerden Cumhur İttifakı’na destek istedi. 
Haber : Hazal BAŞARAN





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum