Yeniden Refah'tan Silivri Otogarı Girişine Dev Filistin Bayrağı

Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, İsrail’in Filistin halkını hedef alan saldırıları kınamak ve yaşanan zulme dur demek için Silivri otogarı girişine vinçle Filistin bayrağı astı. Saldırıları kınayan İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, “Her zaman Filistin halkının yanındaydık, yine yanındayız” dedi.

Yeniden Refah'tan Silivri Otogarı Girişine Dev Filistin Bayrağı
Editör: Yaz Dostum
20 Mayıs 2021 - 23:20

Yeniden Refah Silivri İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetimi tarafından hazırlanan Filistin bayrağı, beraberindeki Türk bayrağı ve Parti bayrağı ile bu akşam üzeri itibariyle Silivri otogarı girişinde dalgalanmaya başladı.

YILMAZ: “FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Filistin’de yaşananların insanlık için kara bir leke olduğunu söyleyen ve Filistinlilere yapılan saldırıyı asla kabul etmeyeceklerini belirten İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, “Elimizden geldiği kadar Filistinli kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek için Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanlığı olarak bayraklarımızı astık. Gönlümüz onlarla birlikte. İnşallah iktidara geldiğimizde kendilerine tam destek sağlayacağız. Mevcut hükümetlerin lafta desteklerini görüyorsunuz. Yahudilerden üstün başarı ödülü alarak Filistin halkını destekleyemezler. Libya’ya, Suriye’ye, Katar’a hiçbir yeri aramayıp direk asker gönderebiliyorlarsa, Filistin halkı için 12 tane ülkeyi aramak niye? Samimi bulmuyoruz, samimi değiller” dedi.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum