Yıldız, Yılmaz'a sordu: Toplanan paraları Silivrispor'a neden vermiyorsunuz?

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, bugün gerçekleştirilen Kasım ayı meclis toplantısında mali kriz içindeki Silivrispor’un durumunu gündeme taşıdı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a kürsüden verdiği sözleri hatırlatan Melih Yıldız, “Tahsislerini kulüpten belediye bünyesine aldığınız otogar ve otopark gelirlerini her ay Silivrispor’a takdim edeceğinizi söylemiştiniz. Niye vermediğinizi merak ediyoruz. Kamuoyuda, Silivrispor’a gönül verenler de bunu merak ediyorlar” şeklinde yoklama çekti.

Yıldız, Yılmaz'a sordu: Toplanan paraları Silivrispor'a neden vermiyorsunuz?
Editör: Yaz Dostum
07 Kasım 2022 - 21:38 - Güncelleme: 07 Kasım 2022 - 21:45
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, bugün gerçekleştirilen Kasım ayı meclis toplantısında borçluluğu ve finansal sıkıntıları çözülemeyen bir düğüm haline gelen Silivrispor Kulübü’nü gündeme getirdi. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a kürsüden verdiği sözleri hatırlatan Melih Yıldız, toplanan paraların akıbetini sordu.

“SİLİVRİSPOR, SİLİVRİ’MİZİN MARKA DEĞERİ”

Melih Yıldız, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Silivrispor’la ilgili birkaç kelam etmek isterim. Silivrispor, Silivri’mizin bir marka değeri. Silivri’mizin marka değerini artırma yolunda önemli temel taşlardan bir tanesi.

“GELİRLERİ NEDEN KULÜBE VERMEDİĞİNİZİ KAMUOYU MERAK EDİYOR”

Siz yine bu kürsüden bundan 2 veya 2,5 yıl önce otogar ve otopark gelirlerinin tahsislerini bu kulüpten belediye bünyesine aldığınızda, “Ben bunu kontrol altına almak istiyorum. Belediye bünyesinde işletmek istiyorum” demiştiniz. Fakat yine bu kürsüden, “Oradan elde edilecek gelirleri, toplanan paraları ben her ay Silivrispor’a takdim edeceğim” demiştiniz. Niye vermediğinizi açıkçası bizde merak ediyoruz. Kamuoyuda, Silivrispor’a gönül verenler de bunu merak ediyorlar.”

YILMAZ, İLERİKİ GÜNLERDE SİLİVRİSPOR YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELECEĞİNİ SÖYLEDİ

Bu soru karşısında gerilen Başkan Yılmaz, şu anda Silivri Belediyesi’nin otogar gelirlerinin iki katını Silivrispor’a verdiğini belirterek, ileriki günlerde Silivrispor yönetimini davet edeceğini ve durum değerlendirmesi yapacağını söyledi.

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum