"Yıllarca Unutulan Kent Tarımının Kıymetini Ekrem İmamoğlu Hatırlatıyor"

İBB Meclisi Haziran Ayı 3. Oturumunda söz alan CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kent tarımına verdiği önem ve destekler konusunda bir konuşma gerçekleştirdi. İmamoğlu’nun Göreve geldiğimiz andan itibaren İstanbul’un ilçelerinde ve periferinde tarımsal kalkınma ve üretim için stratejik kararlar aldığına ve uygulamaya geçirdiğine dikkat çeken Yıldız, “Tarımla uğraşan hemşerilerimizin dertlerini, tasalarını, ihtiyaçlarını dinleyerek bu konuyla alakalı acil çözüm üreten bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız” dedi.

"Yıllarca Unutulan Kent Tarımının Kıymetini Ekrem İmamoğlu Hatırlatıyor"
Editör: Yaz Dostum
17 Haziran 2021 - 19:47 - Güncelleme: 17 Haziran 2021 - 20:54

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, bugün yapılan İBB Meclisi Haziran Ayı 3. Oturumunda söz alarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da tarıma ve hayvancılığa olan desteklerine değindi.

“İSTANBUL’DA BULUNAN TARIM ALANLARININ TEKRAR ÜRETİME KAZANDIRILMASI VE GEÇİMİNİ TARIMDAN SAĞLAYAN ÇİFTÇİLERİMİZİN DESTEKLENMESİ AMACIYLA HAREKET EDEN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI VAR”

Melih Yıldız, şöyle konuştu:

“İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun tarıma, hayvancılığa vermiş olduğu önemin, değerin ve desteğin karşılığını bugün bir kez daha almış bulunuyoruz. Yıllarca unutulan Sayın Başkanımız tarafından hatırlanan kent tarımı, bir kez daha bizlerin tarımla uğraşan hemşerilerimizin dertlerini, tasalarını, ihtiyaçlarını dinleyerek bu konuyla alakalı acil çözüm üreten bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız. Bu sebeple başta İBB Başkanımız olmak üzere Tarım Daire Başkanımız, komisyon üyelerimiz ve siz değerli meclis üyelerimize teşekkürlerimi ifade ediyorum, hepinize saygılarımı sunuyorum.”

DESTEKLEME KARARLARI ALINMAYA DEVAM EDİYOR

İBB ile Beykoz Akbaba, Alibahadır, Mahmut Şevket Paşa ve Paşamandıra Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri arasında düzenlenen tarımsal destekleme protokolü ile kooperatif ortaklarına; silaj paketleme makinesi, hububat ekim mibzeri ve pnömatik ekim makinesi desteğinin sağlanması bugün bu düşünceler çerçevesinde meclisten geçen gündemlerden oldu. 


Haber: Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum