Yılmaz; "AK Parti Hükümetinin Tüm Bakanları Hep Yanımızda"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün katıldığı bir radyo programında, “Cumhurbaşkanımızın şahsında AK Parti hükümetinin tüm bakanları da biz ne zaman Silivri ile ilgili bir konu getirsek bizlere yardımcı oluyorlar. Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu her zaman Silivri'nin emrinde olduğunu bizlere ifade ediyor” dedi.

Yılmaz; "AK Parti Hükümetinin Tüm Bakanları Hep Yanımızda"
Editör: Yaz Dostum
17 Eylül 2020 - 20:53
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün Küpe FM’de hükümet desteğinin Silivri kazanımlarıyla alakalı bir konuşma gerçekleştirdi. “Cumhurbaşkanım ve AK Parti hükümetinin bakanlarına çok teşekkür ediyorum” diyen Yılmaz, “Önümüzdeki süreçte Silivri hak ettiği bütün yatırımları, hem hükümetimizden hem İstanbul Büyükşehir Belediyesinden almaya devam edecek” şeklinde konuştu.
 
“KENDİLERİNE BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
 
KAMİL BİLİCİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Silivri’ye ziyaretinize geldi. Bakan Soylu en son Silivri ziyaretinde, “Volkan Yılmaz’ı sizlere emanet ediyorum” demişti. Silivrililer o emanete sahip çıktılar galiba, öyle değil mi?

Volkan YILMAZ: Silivri Belediyesi’nin tarihinde bir Cumhurbaşkanı ziyareti yoktu. Bu da bize nasip oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Silivri'yi onurlandırdı. Silivri’de yaşayan hemşerilerimiz adına kendilerine teşekkür ettik. Cumhurbaşkanımızın şahsında AK Parti hükümetinin tüm bakanları da biz ne zaman Silivri ile ilgili bir konu getirsek bizlere yardımcı oluyorlar. Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu her zaman Silivri'nin emrinde olduğunu bizlere ifade ediyor. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla şu an Silivri Stadı'nın olduğu yere yaklaşık 50 dönümlük arazide devleti temsil eden tüm kurumların yer alacağı bir Hükümet Konağı, büyük bir Millet Bahçesi yapılacak. Bu, Silivri için önemli bir kazanım.
 
“SİLİVRİ HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ HEM HÜKÜMETİMİZDEN HEM İBB’DEN ALMAYA DEVAM EDECEK”

Yine İçişleri Bakanımızın talimatıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü bina inşaatları bitmek üzere. Selimpaşa'da büyük bir Polis Merkezi yapıldı. Sağlık Ocakları yapılıyor. Cumhurbaşkanım ve AK Parti hükümetinin bakanlarına çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Silivri hak ettiği bütün yatırımları, hem hükümetimizden hem İstanbul Büyükşehir Belediyesinden almaya devam edecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum