Yılmaz; "Belediyeye Girecek Rant Hepinizin Dudağını Uçuklatacak!"

2019 yılı faaliyet raporuna muhalefet kanadı tarafından getirilen eleştirilere karşılık veren Başkan Volkan Yılmaz, “Önümüzdeki günlerde hepinizin dudağının uçuklayacağı şekilde bu rantın Silivri Belediyesi’ne girişine hep beraber şahitlik edeceğiz göreceksiniz. Silivri Belediyesi borcu olmayan, ayakları üstüne duran bir belediye olacak” ifadelerini kullandı.

Yılmaz; "Belediyeye Girecek Rant Hepinizin Dudağını Uçuklatacak!"
Editör: Yaz Dostum
10 Temmuz 2020 - 20:59
  
Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısı 2. birleşiminin 1. oturumu, bugün Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Gündemin 40. maddesinde yer alan 2019 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Volkan Yılmaz, eleştirilerek tek tek yanıt verdi.
 
“RANT KÖTÜ BİR KELİME DEĞİLDİR”

Şehrin rantı üzerine yapılan bir eleştiriye Yılmaz, şöyle karşılık verdi: “Rant kötü bir kelime değildir, ekonomide karşılığı var. Bir rant oluşuyor, bir zenginleşme oluşuyor. Bu zenginleşmenin Silivri Belediyesi ile paylaşılacağından kimsenin şüphesi olmasın.

“SİLİVRİ BELEDİYESİ’NİN BORCU OLMAYACAK”

Önümüzdeki günlerde hepinizin dudağının uçuklayacağı şekilde bu rantın Silivri Belediyesi’ne girişine hep beraber şahitlik edeceğiz göreceksiniz. Silivri Belediyesi borcu olmayan, ayakları üstüne duran bir belediye olacak.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum