Yılmaz'dan CHP'ye: "Belediyenin Mali Yapısını Eleştirmek Haddinize Değil!"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP Grubu’nun 2020 yılı Faaliyet Raporunu içeren gündem maddesiyle ilgili eleştirilerine sert yanıt verdi. Yılmaz, “Bizim %11,28 artı veren bütçemiz içerisindeki kalemi eleştirmek sizin haddiniz değil. Siz bu belediyenin mali yapısıyla ilgili en son konuşacak kişilersiniz. Bu belediyenin 280 trilyon borca sokulmasının tek müsebbibi sizin yönetiminiz” dedi.

Yılmaz'dan CHP'ye: "Belediyenin Mali Yapısını Eleştirmek Haddinize Değil!"
Editör: Yaz Dostum
09 Nisan 2021 - 23:25

Başkan Volkan Yılmaz, CHP Grubu’nun 2020 yılı Faaliyet Raporunu içeren gündem maddesiyle ilgili yaptığı eleştirileri kabul etmedi.

“KOCAMAN BİR ENKAZ DEVRALDIK”

Yılmaz, muhalefet kanadına şöyle cevap verdi:

“Biz geldiğimizde Silivri Belediyesine kocaman bir enkaz bıraktınız. İşçisine 10 ay ikramiyesini ödeyemeyen bir belediye. Emekli olan işçinizin ikramiyesini 1.5-2 yılda pul ederek parayı ödemişsiniz. Kapıkulu askeri etmişsiniz buradaki hakkı olan emekçiyi. Bu mu sizin sosyal belediyecilik anlayışınız? Bu mu bize bıraktığınız miras? Sizin personeliniz kredi kartına faiz öderken, siz o paraları 1 liralık işi 5 liraya yaptırdığınız müteahhitlere çarçur etmişsiniz.

“BELEDİYENİN MALİ YAPISIYLA İLGİLİ KONUŞACAK EN SON KİŞİLERSİNİZ”

Bizim %11,28 artı veren bütçemiz içerisindeki kalemi eleştirmek sizin haddiniz değil. Siz bu belediyenin mali yapısıyla ilgili en son konuşacak kişilersiniz. Bu belediyenin 280 trilyon borca sokulmasının tek müsebbibi sizin yönetiminiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum