Yılmaz'dan "Gülünç Diktatör" Göndermesi!

Muhalefet tarafından ortak akılla hareket etmeyi önemsememekle eleştirilen Başkan Volkan Yılmaz, “Bu güzel şehirde, şehri kolektif olarak yönettiğini iddia edenler o şehrin kolektif yapısındaki paydaşları, sivil toplum örgütlerini, meslek odalarını, muhtarlar derneği başkanını, spor kulübü başkanını kendileri belirlerler. Ondan sonra şehri paydaşlarla beraber kolektif olarak yönettiklerini iddia ederler. Gülünç diktatörlerdir bunlar esasında” dedi.

Yılmaz'dan "Gülünç Diktatör" Göndermesi!
Editör: Yaz Dostum
10 Temmuz 2020 - 23:27 - Güncelleme: 10 Temmuz 2020 - 23:31
 
Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısı 2. birleşiminin 1. oturumu, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Gündemin 40. maddesinde yer alan 2019 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Muhalefet tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Başkan Yılmaz; tek başına hareket etmekle ve şehrin paydaşlarını umursamamakla itham edildi. Yılmaz’ın bu eleştiriye cevabı ağır oldu.

“KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞINI ÖNEMSİYORUM”

Yılmaz, şöyle cevap verdi: “Kolektif çabayı önemsiyorum. Hem üretmek hem kolektif kararlar almak önemli ama bir o kadar da zor şeyler. Ama bu güzel şehirde, şehri kolektif olarak yönettiğini iddia edenler o şehrin kolektif yapısındaki paydaşları, sivil toplum örgütlerini, meslek odalarını, muhtarlar derneği başkanını, spor kulübü başkanını kendileri belirlerler. Ondan sonra şehri paydaşlarla beraber kolektif olarak yönettiklerini iddia ederler. Gülünç diktatörlerdir bunlar esasında.

“MÜDAHALEDE BULUNMADIM”
 
Ben göreve geldiğim günden beri bu paydaşların hiçbir tanesine müdahale etmedim. Ben bu şehrin paydaşlarının kendi dinamikleriyle ayakları üstünde durup bağımsız bir şekilde oluştukları zaman o paydaşlarla bu şehrin kolektif olarak yönetilebileceğine inanıyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum