Yılmaz'dan Hükümeti Kızdıracak Açıklama: Biz Çiftçiye Makarna, Kömür Dağıtmıyoruz!

Başkan Volkan Yılmaz, tarım politikası ile ilgili çalışmalarına yöneltilen eleştiriye cevap verirken hükümeti kızdıracak bir açıklamaya imza attı. Yılmaz, “Bizim çiftçiye verdiğimiz makarna, kömür değil. Bizim çiftçiye verdiğimiz alın terini, emeğini akıtarak üreteceği bir tohum” dedi.

Yılmaz'dan Hükümeti Kızdıracak Açıklama: Biz Çiftçiye Makarna, Kömür Dağıtmıyoruz!
Editör: Yaz Dostum
12 Ağustos 2022 - 17:13 - Güncelleme: 16 Ağustos 2022 - 14:48
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün katıldığı radyo programında Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu’nun, “Davulla zurna ile sadaka dağıtır gibi resimleyerek verilen destelerin çiftçimizi rencide ettiği kanısındayım” tarzındaki eleştirilerine karşılık verirken hükümeti kızdıracak bir açıklamada bulundu.

“ÇİFTÇİYE EMEĞİNİ AKITARAK ÜRETECEĞİ TOHUM DAĞITIYORUZ”

Yılmaz, şunları söyledi:

“Ne söyleyeyim ki… Bizim çiftçiye verdiğimiz makarna, kömür değil. Bizim çiftçiye verdiğimiz alın terini, emeğini akıtarak üreteceği bir tohum. Ben o tohumları davulla zurnayla dağıtmaya devam edeceğim.

“O TOHUMLAR EN AZ İHA, SİHA, ALTAY TANKI KADAR KIYMETLİ”

O tohumların hepsi yerli, milli. En az İHA kadar, en az SİHA kadar, en az Altay Tankı kadar kıymetli. Hani bir şey var ya, beğenmeyen dinlemesin diye, beğenmiyorlarsa davulla zurnanın sesini dinlemesinler.”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum