Yılmaz'dan Silivrispor'a Destek Çağrısı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, vatandaşları koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla zor zamanlar geçiren Silivrispor’a destek olmaya davet etti.

Yılmaz'dan Silivrispor'a Destek Çağrısı!
Editör: Yaz Dostum
27 Aralık 2020 - 13:49 - Güncelleme: 27 Aralık 2020 - 15:10

TFF 3. Lig 4. Grup da mücadele Silivrispor, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınında ağır yara aldı. Birçok futbolcu hastalığa yakalanırken ilçedeki vatandaşlar ellerinden geldiğince takımına destek olmaya çalıştı.

Durumdan haberdar olan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’da sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak hemşerilerini zorlu bir süreçten geçen kırmızı-mavili ekip için birlik olmaya davet etti. “Pandemiyi hayatımızdan çıkarttığımızda, elbette takımımız arzulanan başarılara imza atacaktır” diyen Yılmaz,  “Böylesine sıkıntılı zamanlarda, birlik ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu günlerde, tüm sporseverlerden beklenen kulüplere sahip çıkmaktır. Bu nedenle ‘Yardımlaşma ve Dayanışma’ anlayışı çerçevesinde takımımızın desteklenmesi en doğrusu olacaktır” dedi.

“SİLİVRİSPOR VİRÜSÜN OLUMSUZ ETKİLERİNE MARUZ KALMIŞTIR”

Yılmaz, şunları kaydetti:

“Değerli Hemşehrilerim… Silivri’mizin çok önemli bir değeri olan Silivrispor Kulübünün yaşadığı zorlu günleri, geçmişte formasını terleten biri olarak ben de yakından takip etmekteyim. Koronavirüs salgın hastalığının hiçbir unsur ayırt etmeksizin hayatın tüm alanlarına tesir ettiği apaçık ortadadır. Silivrispor da virüsün olumsuz etkilerine maruz kalmıştır.

“OMUZ OMUZA VEREREK KENETLENECEĞİZ”

Pandemiyi hayatımızdan çıkarttığımızda, elbette takımımız arzulanan başarılara imza atacaktır. Böylesine sıkıntılı zamanlarda, birlik ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu günlerde, tüm sporseverlerden beklenen kulüplere sahip çıkmaktır. Bu nedenle “Yardımlaşma ve Dayanışma” anlayışı çerçevesinde takımımızın desteklenmesi en doğrusu olacaktır. Maddi ve manevi olarak dün Silivrispor’umuzun yanında olduk, bugün de omuz omuza vererek kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

YORUMLAR

  • 0 Yorum