Yılmaz, Devreye Girdi! Meraya Dönen Çayıdere Mezarlığı Temizlendi!

Çayırdere Mahalle Muhtarı Doğan Bilgiç, mahalle mezarlığının bakımsız halini gözler önüne sermiş ve İBB yetkililerinin ilgilenmediğini duyurmuştu. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz devreye girerek otlardan gözükmeyen kabristanlığı bayram seyran demeden temizlettirdi.

Yılmaz, Devreye Girdi! Meraya Dönen Çayıdere Mezarlığı Temizlendi!
Editör: Yaz Dostum
24 Mayıs 2020 - 14:48 - Güncelleme: 24 Mayıs 2020 - 14:53
 
Çayırdere Muhtarı Doğan Bilgiç, çok kez talep etmesine rağmen mahalle mezarlığının otlarının temizlenmediğini dile getirmiş, kabristanlığın son halinin görsellerini de takipçilerinin takdirine sunarak, “Saygıdeğer Çayırdereli hemşerilerimden, ahirete intikal eden fanilerimizden özür diliyorum. Mezarlığımızın durumu ortada, yetkililere son ana kadar yazdım gelen olmadı, mezarlıklar kimin alanında biliyorsunuz. Aşağıdan yukarıya kadar makamlar kimsenin babasının ocağı değildir. Hayırlı bayramlar diliyorum” sözleriyle duruma tepkisini göstermişti.

Bu durum üzerine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sorumluluk alanında olmamasına karşın bayramın ilk günü belediye ekiplerini Çayırdere kabristanlığına yönlendirdi. Meraya dönen mezarlıkta yabani otlar biçildi, detaylı temizlik yapıldı.
 
BİLGİÇ: “BELEDİYE BAŞKANIMIZ BU SORUMSUZLUĞA KAYITSIZ KALMADI”
 
Çayırdere Muhtarı Doğan Bilgiç yaşanan bu gelişme üzerine, “Silivri Çayırdere Mahallesi aile mezarlığından tüm vatandaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Mezarlıkların bakımı, temizliği Silivri Belediyesi’nin sorumluluğunda olmasa bile Silivri Belediye Başkanımız bu sorumsuzluğa kayıtsız kalmamıştır. Bayram demeden seyran demeden temizlik ekibini gönderdiği için Çayırdere mahalle halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Öktem Bozkurt
    3 yıl önce
    Allah razı olsun Volkan ve Dogan abiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum ölmüşlerinize rahmet diliyorum