Yılmaz; "Ekrem Beyin Bana Teşekkür Borcu Var"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile olan görev ilişkilerini değerlendiren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Kimsenin kimseye bir lütfu yok ama uyumlu bir çalışma ortamı var, Silivri’nin hak ettiği yatırımların Silivri’ye getirilmesi var. Bunlar noktasında esasında Ekrem beyin bana bir teşekkür borcu var. Büyükşehir’i zorluyorum, Büyükşehir’i koşması için motive ediyorum veya Büyükşehir’in göremediği, Büyükşehir’in görmekte zorlandığı şeyleri tespit ediyorum" şeklinde konuştu.

Yılmaz; "Ekrem Beyin Bana Teşekkür Borcu Var"
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2020 - 18:30 - Güncelleme: 30 Mayıs 2020 - 21:27

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, katıldığı bir instagram yayınında iddialı açıklamalarda bulundu. “Ekrem beyin Silivri’ye yaptığı veya yapacağı yatırımların bir lütuf olmadığını, bu ilçenin Büyükşehir’e bağlı bir ilçe olmasından dolayı hakkı olan yatırımları aldığını düşünüyorum” diyen Başkan Yılmaz, “Büyükşehir’i zorluyorum, Büyükşehir’i koşması için motive ediyorum veya Büyükşehir’in göremediği, Büyükşehir’in görmekte zorlandığı şeyleri tespit ediyorum. Ne için? Silivri’ye hizmetin gelip buradaki vatandaşların o hizmetten yararlanması için” dedi. 

“BÜYÜKŞEHİR’LE PASLAŞIYORUZ”

Yılmaz, şunları söyledi:


“Ekrem beyle ve bürokratlarıyla zaman zaman arkadaşlarım ve ben diyaloğa geçiyorum. Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’nin bize nasihatı şudur; seçilene kadar MHP’nin belediye başkanısınız, seçildiğiniz gün rozet yakanızdan çıkıyor o kentin şehr-i eminisiniz ve onlara eşit mesafede belediye başkanlığı yapmak durumundasınız. Ekrem beyle de bu anlamda uyumlu çalışıyoruz. Bir sıkıntımız yok. Zaman zaman İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetişemediği yerlerde destek oluyoruz. Onların görev alanları var mesela İSTAÇ, İstaiye, Mezarlıklar Müdürlüğü onlarda. Onların yetki alanları dışında bizim alanlara taştığı alanlarda şöyle oluyor; istişare halinde bizim bu hizmeti yapabilecek bütçemiz veya personelimiz olmadığında paslaşıyoruz. Koronanın ilk günlerinde genel sekreteriyle konuşmuştum, sonra Ekrem Beyle de görüştüm. Kendilerine o zaman Büyükşehir bünyesindeki birimleri ilaçlamak istediğimizi, zamandan tasarruf açısından onların merkeze yoğunlaşmalarını söylemiştim.

“EKREM BEYİN SİLİVRİ’YE YAPTIĞI VEYA YAPACAĞI YATIRIMLAR LÜTUF DEĞİL”

Onun için ben Ekrem beyin Silivri’ye yaptığı veya yapacağı yatırımların bir lütuf olmadığını, bu ilçenin Büyükşehir’e bağlı bir ilçe olmasından dolayı hakkı olan yatırımları aldığını düşünüyorum. Kimsenin kimseye bir lütfu yok ama uyumlu bir çalışma ortamı var, Silivri’nin esasında hak ettiği yatırımların Silivri’ye getirilmesi var.
 
“BÜYÜKŞEHİRİ ZORLUYORUM”

Bunlar noktasında da esasında Ekrem beyin bana bir teşekkür borcu var. Ben bunlarla ilgili çok uğraşıyorum yani şöyle söyleyeyim; Büyükşehir’i zorluyorum, Büyükşehir’i koşması için motive ediyorum veya Büyükşehir’in göremediği, Büyükşehir’in görmekte zorlandığı şeyleri tespit ediyorum. Ne için? Silivri’ye hizmetin gelip buradaki vatandaşların o hizmetten yararlanması için.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum