Yılmaz, hayata geçirdiği çalışmaları partidaşlarına tanıttı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP MYK Üyesi Tuğba Aktay ve Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Mustafa Arkaz ile birlikte çarşı merkezindeki köy pazarını ve tadilat çalışmaları neredeyse bitmek üzere olan Kale Park Sosyal Tesislerini dolaştı.

Yılmaz, hayata geçirdiği çalışmaları partidaşlarına tanıttı
Editör: Yaz Dostum
16 Ağustos 2020 - 22:28
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün MHP Silivri İlçe Başkanlığı'nın 11. Olağan Kongresine katıldı. Mega Saray'da gerçekleşen toplantı sonrasında MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP MYK Üyesi Tuğba Aktay ve Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Mustafa Arkaz'ı ilçede ağırlayan Yılmaz, hayata geçirmiş olduğu çalışmalardan bahsederek çevreyi gezdirdi.

İlk olarak misafirlerine çarşı merkezindeki köy pazarını gezdiren Yılmaz, burada partidaşlarını pazar esnafiyla buluşturdu. Ardından konuklarını bakım ve onarım çalışmaları neredeyse bitmek üzere olan Kale Park Sosyal Tesislerine çıkaran Yılmaz, belediye ekiplerinin tarihi dokuya zarar vermeden yürüttükleri çalışmalardan bahsederek birlikte incelemelerde bulundular.

Gerçekleşen gezinti sonrasında MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında Yılmaz'ın çalışmalarını oldukça beğendiğinin altını çizerek tüm vatandaşlar adına hayata geçirilen projelerin hayırlı uğurlu olması konusunda iyi dilek ve temennilerini aktardı.

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum