Yılmaz; "İsrafı Önleyince 20 Milyon TL Borç Ödendi"

Giderleri en aza indirgeyip, gelir artırıcı uygulamaları hayata geçirdiklerini söyleyen Yılmaz, “İsrafı önleyip tasarrufa yönelme politikamız kısa sürede olumlu sonuçlar verdi. Bu geri dönüşler sayesinde 1 yılda firmalara, kurumlara ve personelimize toplam 20 milyon TL borç ödemesi yaptık” dedi.

Yılmaz; "İsrafı Önleyince 20 Milyon TL Borç Ödendi"
Editör: Yaz Dostum
25 Haziran 2020 - 17:18 - Güncelleme: 25 Haziran 2020 - 22:36
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediyenin mali yapısıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

“SİLİVRİ’Yİ YÖNETEBİLMENİN EN ÖNEMLİ UNSURLARINDAN BİRİSİ KAYNAK YÖNETİMİ”

Yılmaz, şunları söyledi: “Göreve geldiğimizde masaya yatırdığımız hususlardan biri de 248 milyon lira eski para ile 248 trilyon borçla devraldığımız belediyemizin mali yapısını düzeltmek oldu. Silivri’yi yönetebilmenin en önemli unsurlarından biri de kaynak yönetimidir.

"KİRALAMA İŞLEMLERİNE SON VERDİK”

2019 yılı mayıs ayında uygulamaya koyduğumuz tasarruf tedbirleriyle gider kalemleri azaltılmış ve gelirler ise artırılmıştır. Kiralama yöntemiyle Temizlik Hizmetleri ve Destek Hizmetler Müdürlüğünde, belediye hizmetlerinde kullanılan araçları iade ederek, yeniden ve daha uygun fiyatlara kiralamalar yapılırken iadesiyle hizmetleri aksatmayacağınız tespit ettiğimiz araçların kiralama işlemlerine de son verilmiştir.

“ÖNCEKİ DÖNEMDEN KALAN TAZMİNATLAR İÇİN 1 MİLYON 104 BİN TL ÖDEME YAPILDI”

İsrafı önleyip tasarrufa yönelme politikamız kısa sürede olumlu sonuçlar verdi. Bu geri dönüşler sayesinde 1 yılda firmalara, kurumlara ve personelimize toplam 20 milyon TL borç ödemesi yaptık. Belediye çalışanı 16 işçinin önceki dönemde kalan kıdem ve ihbar tazminatları için 1 milyon 104 bin TL ödeme yapıldı. Görev dönemimizde emekli olan işçilerimizin de maddi hakları düzenli bir şekilde ödenmektedir.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum