Yılmaz: "İstanbul'da Çöpünü Toplayan Tek Belediyeyiz"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “İstanbul'da 39 ilçe içerisinde çöp toplama işini ihale etmeyerek kendi imkanlarıyla toplayan tek belediyeyiz. Ve bu işi yıllık 14 Milyon TL daha ucuza mal ederek bu parayı Silivri Belediyesi'nin kasasında tutuyoruz” dedi.

Yılmaz: "İstanbul'da Çöpünü Toplayan Tek Belediyeyiz"
Editör: Yaz Dostum
16 Mayıs 2020 - 18:57 - Güncelleme: 16 Mayıs 2020 - 19:00

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul'un 39 ilçesi arasında sadece Silivri Belediyesi’nin kendi çöpünü kendisinin topladığını belirterek, “Bu işi yıllık 14 Milyon TL daha ucuza mal ederek bu parayı Silivri Belediyesi'nin kasasında tutuyoruz. Böylece 5 yılda yaklaşık 70 Milyon çöpe gitmeyip hizmet olarak dönecek. Yaptığımız hizmeti kamuoyunun takdirine bırakıyorum” diye konuştu.
 
“70 MİLYON ÇÖPE GİTMEYİP HİZMET OLARAK DÖNECEK”

“İstanbul'da 39 ilçe içerisinde çöp toplama işini ihale etmeyerek kendi imkanlarıyla toplayan tek belediyeyiz. Ve bu işi yıllık 14 Milyon TL daha ucuza mal ederek bu parayı Silivri Belediyesi'nin kasasında tutuyoruz. Böylece 5 yılda yaklaşık 70 Milyon çöpe gitmeyip hizmet olarak dönecek.

"ENVANTERE KAYITLI ARAÇ SAYISINI 1 YILDA %30 ARTIRDIK"

Belediyemize kazandırdığımız 33 hibe aracımızla birlikte envantere kayıtlı araç sayısını sadece 1 yılda %30 artırarak 124'e yükselttik. Bu hizmetimizi değerli hemşerilerimin takdirine sunuyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum