Yılmaz; "Kreş Yapımının Yarısı Silivri Belediyesi'ne Ait!"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugünkü basın toplantısında, “Kimse şunu görmüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Silivri’ye kreş yapıyor; iyi güzel yapıyor da ben Silivri Belediyesi’ne ait bir araziyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir metrekare arazisi yokken Ekrem beye oraya kreş yapması için tahsis ediyorum” diye konuştu.

Yılmaz; "Kreş Yapımının Yarısı Silivri Belediyesi'ne Ait!"
Editör: Yaz Dostum
25 Haziran 2020 - 23:34 - Güncelleme: 25 Haziran 2020 - 23:38
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bugün Silivri Belediyesi Sanat Galerisi binasında basın toplantısı yaptı. Yılmaz toplantıda Silivri’ye hizmette 1. yılını değerlendirdi, programın ikinci kısmında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yılmaz, kendisinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 1 yıllık performansının değerlendirmesi istenmesi üzerine, “CHP’li arkadaşlarım da bilsin, ben Silivri’de Ekrem bey için bir şansım çünkü Silivri’ye İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini sürükleye sürükleye getiriyorum” şeklinde karşılık verdi, öte yandan “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin buraya yaptığı hizmetleri de kimse lütuf olarak görmesin. Silivri’nin anasının ak sütü gibi hak ettiği hizmetler bunlar” ifadelerini sözlerine ekledi.

Yılmaz daha sonra Yeni Mahalle’deki kreş inşaatı ile Selimpaşa Yoğurthane mevkiindeki kreş inşaatını gündeme getirdi.

“ANNELERE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTUYORUZ”

Başkan Yılmaz, şunları söyledi: “Çalışan anneler için büyük kolaylık sağlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yer tahsisinde bulunduğumuz Yeni Mahalle’deki kreş inşaatı ile Selimpaşa Yoğurthane mevkiindeki kreş inşaatı hızla devam ediyor. Diğer yandan Gümüşyaka ve Değirmenköy mahallelerimizde kreş yapımı için yer tahsislerini de gerçekleştirdik. İhtiyaç konusu tüm mahallelerimizde kreş açığını kapatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
 
“İBB’NİN BİR METREKARE ARAZİSİ YOK”

Kimse şunu görmüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Silivri’ye kreş yapıyor; iyi güzel yapıyor da ben Silivri Belediyesi’ne ait bir araziyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir metrekare arazisi yokken Ekrem beye oraya kreş yapması için tahsis ediyorum. O kreşin yapımının yarısı Silivri Belediyesi’ne ait, mantıken bakıldığında. Onun için biz burada siyaseten birileri başarısız olsun ellerimizi ovuşturalım demeden Silivri için yapılacak her şeyi yapmaya devam edeceğiz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum