Yılmaz: Ramazan Ayında Cennet Kapıları Açılır, Cehennem Kapıları Kilitlenir

Silivri Belediyesi tarafından bu akşam Maxi olarak bilinen Silivri Alışveriş Merkezi kapalı otopark alanında verilen sanayi iftarında konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bu öyle mübarek bir ay ki; cennetin kapıları bizlere açılırken, cehennemin kapıları kilitleniyor. Bizlere yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlatıyor. Sevgili Peygamberimizin, ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ anlayışını kendimize şiar edinmemize fırsat veriyor. 11 ayın muhasebesini yapmamıza, 11 ayı film şeridi gibi gözlerimizin önünden geçirmemize vesile oluyor” dedi.

Yılmaz: Ramazan Ayında Cennet Kapıları Açılır, Cehennem Kapıları Kilitlenir
Editör: Yaz Dostum
19 Nisan 2022 - 21:56
Silivri Belediyesi tarafından Maxi olarak bilinen Silivri Alışveriş Merkezi kapalı otopark alanında sanayi esnafına yönelik iftar programı düzenlendi.

İftar programına, Kaymakam Tolga Toğan, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, AK Parti İBB Ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, MHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Şenol Türkyılmaz, MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Sultan Aşkın, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu mensupları, sanayi esnafları ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

YILMAZ: BELEDİYENİN KASASINDAN TEK KURUŞ HARCAMIYORUZ

Meslek odaları temsilcileriyle birlikte iftar yapan Volkan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada; “Bu sofralarda bir oluyoruz, beraber oluyoruz. Buna vesile olurken de belediyemizin kasasından tek kuruş harcamadan, hayırseverlerimizin destekleriyle yerine getiriyoruz. Allah yapılan yardımları kabul etsin.

“RAMAZAN AYI, DAYANIŞMANIN ÖNEMİNİ HATIRLATIYOR”

Bu öyle mübarek bir ay ki; cennetin kapıları bizlere açılırken, cehennemin kapıları kilitleniyor. Bizlere yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlatıyor. Sevgili Peygamberimizin, “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir” anlayışını kendimize şiar edinmemize fırsat veriyor. 11 ayın muhasebesini yapmamıza, 11 ayı film şeridi gibi gözlerimizin önünden geçirmemize vesile oluyor.

“KENDİMİZİ DARDA OLANLARIN YERİNE KOYMAK, BİZE AZİM VERİYOR”

Empati yaparken omuzlarımızdaki yük ağırlaşabilir. Açıkta, darda, zorda kalanın yerine kendimizi koyduğumuzda omuzlardaki yük artabiliyor ama bu artan yük bize güç, kuvvet, azim, şevk veriyor. Biz Silivri Belediyesi olarak her zaman şunu söylüyoruz; garibin, gurebanın, düşkünün, yetimin belediyesi olmaya, Silivri’de yaşayan vatandaşın belediyesi olmaya devam edeceğiz. Hepinizi bu duygu ve düşüncelerle Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun…” dedi.
Haber : Hazal BAŞARAN







 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum