Yılmaz: "Silivri Cezaeviyle Anılmayacak!"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, BengüTürk TV’de Alperen Kireçcioğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Memlekette Ramazan” programında, “Bugün bakıyorsunuz Beypazarı, Cunda, Ayvalık, Şirince, Odunpazarı hepsi markalaşmış ve insanların tatil rotasında yer buluyor ama Silivri ne yazık ki Cezaeviyle anılan bir kent haline gelmiş. Biz bu imajı sileceğiz” diye konuştu.

Yılmaz: "Silivri Cezaeviyle Anılmayacak!"
Editör: Yaz Dostum
10 Mayıs 2020 - 22:34 - Güncelleme: 10 Mayıs 2020 - 22:37
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, BengüTürk TV’de Alperen Kireçcioğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Memlekette Ramazan” programına konuk oldu. Geçen 1 yılı değerlendiren Başkan Yılmaz, "Marka Kent Mutlu Silivri" sloganının çıkış hikayesine de açıklık getirdi.
 
“BAĞCILAR, ESENLER, GÜNGÖREN’DEN OLMAZ AMA SİLİVRİ’DEN MARKA KENT YARATILABİLİR”

Yılmaz, şunları kaydetti: “Biz seçim kampanyamıza başladığımızda Marka Kent, Mutlu Silivri dedik. Marka kent demekle marka olunmuyor. Marka olabilme potansiyellerinizin olması lazım. Her zaman söylüyorum; Bağcılar, Esenler, Güngören’den bir marka çıkaramazsınız ama 42 kilometre sahili, 7 bin yıllık tarihi, 500 kilometrekareye varan ekilebilir dikilebilir-tarım hayvancılık yapılabilir arazileri, ormanları, göletleri, doğal yaşam parkları olan Silivri’den marka şehir yaratabilirsiniz. Ama emek harcamak, çok çalışmak lazım. Bu hayale ortak olacak şehrin diğer dinamikleriyle el ele tutuşmanız lazım.
 
“SİLİVRİ DENİLİNCE AKLA CEZAEVİ GELMEYECEK"

Silivri marka olabilecek bütün potansiyelleri içinde barındırıyor. İnsanların hayatının bir dönemini geçirmeyi arzuladığı, hayatının en azından bir tatil planında rota olarak Silivri’yi çizdiği bir şehir yaratalım istiyoruz. Bugün bakıyorsunuz Beypazarı, Cunda, Ayvalık, Şirince, Odunpazarı hepsi markalaşmış ve insanların tatil rotasında yer buluyor ama Silivri ne yazık ki Cezaeviyle anılan bir kent haline gelmiş. Biz bu imajı sileceğiz diyoruz.
 
“MARKA KENTİN YOLUNU AÇARAK HIZLA İLERLİYORUZ”

Silivri; İstanbul’un kaçış rotası, kafasını dağıtmak isteyen, şehrin egzoz dumanından, kalabalığından uzaklaşmak isteyenlerin gelebileceği, dönerken de organik ürünlerini satın alabileceği bir şehir hayal ettik ve onun için Marka Kent dedik. Bunun yolunu açarak hızlı adımlarla yürüyoruz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum