Yılmaz: "Silivri'de Çöpler Yeraltına Alınmaya Devam Edecek"

Silivri Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz ve sağlıklı bir Silivri için ilçedeki çöp konteynerlerini yeraltına alıyor. Konuyla alakalı açıklama gerçekleştiren Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Toplum sağlığı ve çevre temizliği için bu işlemi birçok noktada daha gerçekleştireceğiz” dedi.

Yılmaz: "Silivri'de Çöpler Yeraltına Alınmaya Devam Edecek"
Editör: Yaz Dostum
05 Mayıs 2020 - 18:15

Silivri Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki çöp toplama sistemini daha modern hale getirme çalışmalarına devam ediyor. Yeraltı konteynerleri çalışmalarıyla cadde ve sokak üzerinde bulunan çöp konteynerleri yer altına alınmaya başlandı. Böylelikle bir taraftan kötü kokuların etrafa yayılmasına engel olunuyor, bir taraftan da çöp konteynerlerinin yer işgali ortadan kaldırılmış oluyor.

Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte incelemelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, süreçle alakalı bilgilendirmesinde, “İlçemiz genelinde çöp konteynerlerinin yer altına alınmasına ilişkin çalışmalarımız devam ediyor. Toplum sağlığı ve çevre temizliği için bu işlemi birçok noktada daha gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum