Yılmaz; "Siyasi Başkan Yardımcısına İhtiyaç Duymuyorum"

Belediye başkanı seçildiği tarihten itibaren siyasi gömleğini bir kenara bırakarak, vatandaşlara hizmet için eşit bir yaklaşım gösterdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Siyasi bir başkan olmadığım için siyasi bir başkan yardımcısına da ihtiyaç duymuyorum” şeklinde konuştu.

Yılmaz; "Siyasi Başkan Yardımcısına İhtiyaç Duymuyorum"
Editör: Yaz Dostum
25 Haziran 2020 - 19:00 - Güncelleme: 25 Haziran 2020 - 19:06

Bugün basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kendisine yöneltilen siyasi başkan yardımcısı tasarrufunda bulunup bulunmayacağıyla ilgili soruya, “Siyasi başkan yardımcısı tanımını doğru bulmuyorum” ifadeleriyle karşılık verdi.

“SİYASİ BİR BAŞKAN DEĞİLİM"

Seçilmiş olan bir belediye başkanının herkese eşit ve adaletli hizmet ulaştırmak gibi bir yönetim anlayışı izlediğini vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi: “Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’nin bana bir ifadesi var; “Evladım sen 31 Mart’a kadar MHP’nin Belediye Başkan adayısın. 31 Mart’tan sonra parti rozetini yakandan çıkarıyorsun, Silivri’nin Belediye Başkanı oluyorsun.” Siyasi başkan yardımcısı tanımını zaten doğru bulmuyorum. Benim tabi ki siyasi bir kimliğim var, bunun benim üzerimden çıkmasına imkan yok ama kamuoyunun algıladığı veya vatandaşın algıladığı anlamda siyasi bir başkan olmadığım için siyasi bir başkan yardımcısına da ihtiyaç duymuyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum