Yılmaz; "Sudan sebeplerle İmamoğlu ile aramı bozmam!"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün katıldığı radyo programında, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilişkilerimizi seviyeli, düzeyli, Silivri'ye yapılması gereken yatırımların da peşinde olarak devam ettiriyoruz” dedi ve ekledi: “Kimse İBB Başkanı ile kavga etmemi beklemesin. Beyhude bekleyişler olur!”

Yılmaz; "Sudan sebeplerle İmamoğlu ile aramı bozmam!"
Editör: Yaz Dostum
17 Eylül 2020 - 21:05
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Küpe FM’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını anlattı.
 
“SİLİVRİ’DE YAPILMASI GEREKEN HER ŞEYİN TAKİPÇİSİYİZ”

Yılmaz, şunları söyledi: “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilişkilerimizi seviyeli, düzeyli, Silivri'ye yapılması gereken yatırımların da peşinde olarak devam ettiriyoruz. Ben İBB meclisinde MHP Grup Başkan Vekiliyim. Katı Atık Depolama Merkezi'ne 1.5 milyar TL'lik borçlanma yetkisi verdik. İBB Meclisinde bugün de yine Seymen'deki Katı Atık Depolama Merkezi'ndeki çöp sularının arıtılması için 10 milyon euroluk bir krediyi onaylıyoruz. Cumhur İttifakı olarak onay veriyoruz. Daha önce de Enerji A.Ş.'ye orada elektrik üretilsin diye 43 milyon TL'lik krediyi onayladık. Silivri'ye yapılması gereken her şeyin takipçisiyiz.

“KİMSE EKREM İMAMOĞLU İLE SUDAN SEBEPLERLE ARAMIN BOZULMASINI BEKLEMESİN”

Ben, İBB Başkanı için bir şansım. Silivri'ye yapabilmesi gereken hizmetleri buradaki vatandaşlarım şunu bilsin; zorlayarak, sürükleyerek, tabi ki yapılanlara da teşekkür ederek getirmeye devam ediyorum. Kimse Silivri Belediye Başkanının İBB Başkanıyla kavga etmesini, sudan sebeplerle aralarının bozulmasını beklemesin. Beyhude bekleyişler olur. Onun için ben Silivri'nin hakkını, hukukunu her yerde savunmaya devam edeceğim. Herkesin içi rahat olsun, Silivri hak ettiği tüm yatırımları bu dönem alacak.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum