Yılmaz, taksici esnafların mutluluklarına ortak oldu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki Ortagar Taksi esnafı ile bir araya geldi. Sarı Taksi olma heyecanı yaşayan esnafın mutluluklarına ortak olan Yılmaz, kendilerine hayırlı olsun temennilerini aktardı.

Yılmaz, taksici esnafların mutluluklarına ortak oldu
Editör: Yaz Dostum
23 Eylül 2020 - 17:11 - Güncelleme: 23 Eylül 2020 - 18:07
İBB Şubat ayı meclis toplantısının birinci oturumunda Silivri Belediye Başkanı ve MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, konuşmasında kırmızı renk M plaka taksi esnafının sorunlarını dile getirmişti. Yılmaz’ın İstanbul'daki tüm taksilerin sarı renk olması adına verdiği mücadele geçtiğimiz günlerde esnaflarımızın lehine sonuçlanmıştı.

Bu bağlamda il genelinde dönüşüm start alırken Başkan Yılmaz, Otogar Taksi esnafları ile kendilerinin daveti üzerine bir araya geldi. Sarı Taksi olma heyecanı yaşayan esnafların mutluluklarına ortak olan Yılmaz, her birine hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Yılmaz, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamalarında şunları kaydetti:

“Taksici esnaflarımızın daveti üzerine Otogar Taksi'de esnaflarımızla bir araya geldik. Seçim sürecinde söz verdik ve onların sesi olacağımızı söyledik. Bugün de Sarı Taksi olmanın heyecanını birlikte paylaştık. Bu vesileyle mutlu sona kavuşan taksicilerimize hayırlı olmasını diliyor, kararın uygulanmasında emeği geçen İBB'nin tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum