Yolçatı Mahallesi'nde Tuvaletler Yenilendi! Muhtar Aktaş'tan Silivri Belediyesi'ne Teşekkür!

Yolçatı Mahalle Muhtarı Samet Aktaş, mahallesindeki vatandaşların kullanımında olan tuvaletlerin bakım ve onarımı için girişimlerde bulunarak Silivri Belediyesi'nden destek istedi. Aktaş'ın gayretleri sonuç verdi ve tuvaletler titiz bir çalışmayla kısa süre içerisinde bitirilerek halkın kullanımına sunuldu.

Yolçatı Mahallesi'nde Tuvaletler Yenilendi! Muhtar Aktaş'tan Silivri Belediyesi'ne Teşekkür!
Editör: Yaz Dostum
17 Mayıs 2020 - 00:12 - Güncelleme: 17 Mayıs 2020 - 00:23

Yolçatı Mahallesi Muhtarı Samet Aktaş, mahallesindeki vatandaşların kullanımında olan tuvaletlerin bakım ve onarımı için harekete geçerek Silivri Belediyesi'nden konuyla ilgili destek talep etti. Söz konusu mağduriyetin giderilmesi noktasında kolları sıvayan belediye ekipleri, tuvaletleri tamamen yenileyerek halkın kullanımına açtı.  
 
Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Muhtar Samet Aktaş, desteklerinden dolayı Silivri Belediyesi’ne Yolçatı mahalle halkı adına teşekkür temennilerini ileterek memnuniyet duygularını ifade etti.

“SİLİVRİ BELEDİYESİ NE İHTİYACIMIZ OLSA DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ”

Aktaş, şunları kaydetti:


“Uzun süredir kullanmakta olduğumuz tuvaletlerimizi tekrardan restore ettirip halkımızın hizmetine açmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar ne ihtiyacımız olsa desteğini ve hizmetlerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz ve Başkan Yardımcımız Sayın Emre Sarısaltıkoğlu ve Gökhan Daşgın ağabeyime Yolçatı köyümüz adına teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum