Yönetim uygun görürse Silivrispor'a, Duru'dan, 20 Bin TL prim gelecek!

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Silivrispor, oynadığı müsabakalar sonucunda ateş hattından bir türlü kurtulamadı. Ligde düşme tehlikesi yaşayan takıma destek olmak ve oyuncuların moral bulması adına Eski Kulüp Başkanı Akgün Duru, 20 Bin TL prim vermek istediğini açıkladı. 

Yönetim uygun görürse Silivrispor'a, Duru'dan, 20 Bin TL prim gelecek!
Editör: Yaz Dostum
29 Mart 2021 - 16:13

TFF 3.Lig 4. Grup'ta mücadele eden Silivrispor, oynadığı müsabakalar sonucunda ateş hattına kadar geriledi. Ligde düşme tehlikesi yaşayan takıma destek olmak ve oyuncuların moral bulması adına Eski Kulüp Başkanı Akgün Duru, sosyal medya hesabı üzerinden takımın idari kadrosunun uygun gördüğü taktirde 20 Bin TL prim vermek istediğini söyledi.

Öte yandan tüm Silivrispor sevdalılarını takımına sahip çıkmaya davet eden Akgün Duru, "Birlikten güç doğar, Silivrisporumuzu ligde tutalım" ifadelerinde bulundu.

Duru, söz konusu açıklamalarında şunları kaydetti:

"Evet sevdalılar birlikten güç doğar. Böyle zamanlarda ödüller başarıyı daha kolay getirir.. Ben ligte kalma primi olarak eğer yönetim tarafındanda uygunsa 20 binlira prim vermek istiyorum. Herkes küçük büyük destek olalım ve SİLİVRİSPOR'UMUZU ligte tutalım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum