1'inci Ordu Komutanı Silivrili Gazi'nin Babalar Günü'nü Kutladı

1'inci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever emrindeki askerler aracılığıyla, 1994 yılında Hakkari'deki Yeşiltaş Karakolu'ndan, Kuzey Irak'daki terör kamplarına düzenlenen operasyonda Gazi olan Silivrili Suat Sema'nın Babalar Günü’nü kutladı.

1'inci Ordu Komutanı Silivrili Gazi'nin Babalar Günü'nü Kutladı
Editör: Yaz Dostum
21 Haziran 2021 - 16:26 - Güncelleme: 21 Haziran 2021 - 20:29

1994 yılında Hakkari'deki Yeşiltaş Karakolu'ndan, Kuzey Irak'daki terör kamplarına düzenlenen operasyonda Gazi olan Silivrili Suat Sema, Babalar Günü’nde asker ocağından anlamlı bir hediye aldı.

1'inci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever emrindeki askerler aracılığıyla kendisine bir mektup ile birlikte hediye gönderdi.

Konuyu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Silivrili Gazi Suat Sema, memnuniyet duygularını ifade ederek teşekkür temennilerinde bulundu.

1'inci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in mektubunda şu ifadeler yer aldı:

"Devletimizin varlığı, milletimizin birliği ve bağımsızlığı ile vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için üstün cesaret ve feragat örneği göstererek yaptığınız kutsal askerlik görevi sırasında yaralanarak Gazilik onuruna erişen kahramanımız; Babalar Gününü sahsım ve 1’inci Ordu Komutanlığı personeli adına kutlar, esenlikler dilerim."


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum