Koyuncuoğlu: "Silivrispor'un Şeffaf Başkanı Borçları Ne Zaman Açıklayacaksın!?"

Amatöre düşen Silivrispor'da geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden Orçun Koyuncuoğlu yapmış olduğu yazılı açıklama ile yaklaşan kongre öncesinde mali tablonun kamuoyuna bildirilmesini istedi.

Koyuncuoğlu: "Silivrispor'un Şeffaf Başkanı Borçları Ne Zaman Açıklayacaksın!?"
Editör: Yaz Dostum
21 Haziran 2021 - 16:38

Kötü bir sezon geçirerek bir alt kümeye gerileyen Silivrispor’da delegelerce beklenen kongre tarihini yönetim açıkladı ve ilk oturum 10 Temmuz, çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturumun ise 17 Temmuz’da yapılacağının duyurusu yapıldı.

Yaklaşan kongre tarihi öncesinde takımın geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden Orçun Koyuncuoğlu, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve başkan adayı olacak kişilerin durumdan haberdar olması adına mali tablonun açıklanması gerektiğini söyledi.

Koyuncuoğlu, şunları kaydetti:

“Silivrisporda kongre tarihi yaklaşıyor, başkanlığını açıklayan yeni bir aday çıkmadı. Görünen o ki Silivrispor'la beraber ilçede küme düşmüş, anlaşılan o ki sporun içinden gelen Belediye Başkanımızın da Silivrispor kulübüyle alakalı bir planı yok. Silivrispor kulübünün şeffaf başkanı 2 yıldır çok şeffafız! Kongre geldi, mali tabloyu hala bekliyoruz. Borçları ne zaman açıklayacaksın? Sen başkan adayı olurken ne ile karşılaşıcağını biliyordun. Sende bir zahmet mali tabloyu açıkla da aday olucak olan ne ile karşılacağını bilsin sonra kestiğin yaprak yaprak senetler marketçi, manav, kebapçı, eczane sahibi birden önüne çıkmasın kimsenin.”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum