104 Emekli Amirale Bildiri Tepkisi: "Şiddetle Kınıyorum!"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, emekli amirallerin yayımladığı Montrö Bildirisi'ne bugün yapılan Nisan ayı meclis toplantısında tepki gösterdi. Yılmaz, böyle bir bildirinin demokrasiye zarar vermekten başka bir işe yaramayacağını ifade etti.

104 Emekli Amirale Bildiri Tepkisi: "Şiddetle Kınıyorum!"
Editör: Yaz Dostum
05 Nisan 2021 - 18:39

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bu sabah gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısında son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin ortak açıklama yapan 104 emekli amiralin bildiri yayınlamasıyla ilgili konuştu. Yılmaz, emekli amirallerin yayınladığı bildirinin geçmişte kalan benzer girişimleri hatırlattığını söyledi.

Yılmaz, şunları söyledi:

“Emekli 104 tane amiral Montrö’yü, mavi vatanda verilen mücadeleyi öne koyarak bir bildiri yayınladı. Gece yarısı servis edilen, tekaüt amirallerinin yaptığı bildiriyi şiddetle kınadığımı tüm Silivri kamuoyunun bilmesini istiyorum. Demokrasiyi yapılacak her türlü söylemin ve eylemin karşısında olacağız. Milletin verdiği yetkiyi yine millet sandıkta alabilir. Daha önce yaşadığımız e-muhtıralar, 15 Temmuz benzeri girişimlerin bu milletin sinesinden geri döneceğini tekrar hatırlatıp bu tip söylem ve eylemlerin Türk demokrasisine katacağı hiçbir şey olmadığını da buradan ifade etmek istiyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum