19 Mayıs'ı tekne turu ile kutladılar

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve beraberindeki isimler, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği İstanbul Boğazı’ndaki tekne turuna katıldı.

19 Mayıs'ı tekne turu ile kutladılar
Editör: Yaz Dostum
19 Mayıs 2022 - 21:49 - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 - 23:02
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Silivri Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri Ağası Çetin Ceylan ve iş adamı Uğur Babayiğit ile birlikte İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılım gösterdi.

İlk olarak Silivrili ekip, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kurulu üyeleri ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a hareket etmek üzere İstanbul'dan Bandırma Vapuru’na bindiği tarihin yıl dönümü olan 16 Mayıs'ta Arıburnu'nda buluştular.

Anıt önünde toplanan heyet, Ulu Önderin manevi huzuruna çelenk bıraktıktan hep birlikte Saygı Duruşunda bulunarak İstiklal Marşımızı seslendirdi. 

Çelenk merasiminin akabinde Silivrili ekip, fedesyon yöneticileriyle birlikte İstanbul Boğazında tekneyle tur attı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ








YORUMLAR

  • 0 Yorum