İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı'ndan Silivri'de Yoğun Program

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er, Silivri'ye gelerek bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. Kurum ziyaretleri kapsamında Çanta İbrahim Emine Akçay Anaokulu’nun açılış merasimine ve Gümüşyaka Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğine katılan Er, öğrencilerle sohbet ederek dersleri hakkında bilgiler aldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı'ndan Silivri'de Yoğun Program
Editör: Yaz Dostum
19 Mayıs 2022 - 22:44 - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 - 22:53

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er, önceki gün Silivri'ye geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve Şube Müdürü Erdal Aslan eşliğinde ilçedeki bazı okulları ziyaret eden Er, öğretmenler ve öğrencilerle sohbetlerde bulundu.

Ziyaret programları kapsamında Er,  ilk olarak anaokullarına gitti. Çanta İbrahim Emine Akçay Anaokulu’nun açılış merasimine katılan Er, sırasıyla Prof.Dr Besim Üstünel ve Şerife Baldöktü Özel Eğitim Anaokullarını dolaştı.

Gümüşyaka Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğinde öğrencilerle de bir araya gelen Er, geleceğin mucitlerinin yapmış olduğu çalışmaları yakından gözlemledi.

Yolcatı Mahallesi'ndeki Masal Evinde düzenlenen Bana Bir Masal Anlat Şenliğine de konuk olan Er, öğrencilerin heyecanına ortak olarak dolu dolu bir gün geçirdi.

Ziyaretlerin sona ermesinin ardından Er, ilçeden ayrıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum