2. Lig'e Yükselen Alibeysporlu Bayan Futbol Takımına Tebrik Yağmuru

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Alibeyspor Kadın Futbol takımı yarıda kalan liglerin ardından TFF'nin verdiği karar neticesinde Play-Off maçları oynamadan ismini TFF 2. Lig’e yazdırdı. İlçenin gururu olan kırmızı-yeşilli ekibe tebrik mesajları yağdı.

2. Lig'e Yükselen Alibeysporlu Bayan Futbol Takımına Tebrik Yağmuru
Editör: Yaz Dostum
13 Temmuz 2020 - 18:17
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Alibeyspor Kadın Futbol takımı yarıda kalan liglerin ardından TFF'nin verdiği karar neticesinde Play-Off maçları oynamadan TFF 2. Lige yükselmeye hak kazandı. İlçenin gururu olmayı başaran kırmızı-yeşilli ekibe siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve diğer spor kulüplerinden bir çok kişi tebrik mesajı gönderdi.

İşte o mesajlardan bazıları;

BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu: “Silivri’nin ilk bayan futbol takımı Alibeyspor bayan futbol takımı Önümüzdeki sezon Silivri’mizi 2. Ligde temsil etme hakkı kazanmıştır. Alın terinin karşılığını hak ederek alan gençlerimizi ve bu başarıda emeği geçen başta Kulüp Başkanı Ali Tonta Başkanımız olmak üzere tüm Alibeyspor yönetimini, teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimizi ilçe halkımız ve BBP Yönetimimiz adına tebrik ediyoruz.”

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen : “2.Lig’e yükselerek ilçemizin gururu olan, Alibey Spor Kadın Futbol Takımımızı tebrik ediyorum. Başta Kulüp Başkanı Ali Tonta 'ya ve yönetimine, kadının isterse her şeyi başarabileceğini sahada mücadele ederek gösteren kadınlarımıza ve teknik heyetimize yeni sezonda yeni liglerinde başarılar dilerim.”

Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yalçın Ekici: “Silivri’nin ilk bayan futbol takımı Alibeyspor 2. Lig de oynama başarısı kazandı. Alibeysporlu Bayan Futbol takımını tebrik eder, başarılar dileriz.”

Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan: “İlçemizin gururu olan kızlarımızı tebrik ediyorum. Gururlandık, sportif başarılarla anılan bir ilçede yaşamak mutluluk verici. İlçemizdeki tüm takımların başarı çıtaları her geçen gün yükselmekte. Başta Kulüp Başkanı Ali Tonta'ya ve yönetimine sahada mücadele eden kızlarımıza ve teknik heyetimize yeni sezonda yeni liglerinde başarılar dilerim”

Değirmenköyspor Kulübü Başkanı İsmail Gültekin: “İlçemiz Silivri'nin ilk bayan futbol takımı olan Alibeyspor bayan futbol takımı gelecek sezon Silivri’mizi 2. Ligde temsil etme hakkı kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen başta kulüp Başkanı Sayın Ali Tonta olmak üzere tüm Alibey spor yönetimi teknik ekibi ve tüm futbolcuları kutlar başarılarının artarak devam etmesini dileriz.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum