2024'e Kadar Başkan Ercan Çalışkan!

Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi bugün olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste çerçevesinde kaydedilen kongrede mevcut Başkan Ercan Çalışkan, güven tazeleyerek 2024’e kadar görev yapma fırsatını oybirliği ile edindi.

2024'e Kadar Başkan Ercan Çalışkan!
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2020 - 14:22 - Güncelleme: 23 Ağustos 2020 - 14:25
S. S. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin Genel Kurul toplantısı 23 Ağustos Pazar günü saat 12.00’da gerçekleştirildi. Kongrede mevcut Başkan Ercan Çalışkan, delegelerin teveccühünü alarak yeniden Başkan seçildi.

FAALİYET VE DENETİM KURULU RAPORLARI İLE TAHMİNİ BÜTÇE İBRA EDİLEREK ONANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede 2019 yılı yönetim ve denetim kurulu raporları okudu görüşüldü. 2019 yılı bilanço ve gelir-gider raporları okundu görüşüldü. Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin 2019 yılı faaliyetlerinden dolayı ibraları oylanarak karara bağlandı. 2020 yılı tahmini bütçesi görüşüldü, ortakların ödeyecekleri aidatlar belirlendi ve yönetim kuruluna harcama yapma yetkisi oylanarak karara bağlandı. Yeni yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri seçildi. Yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu görev süreleri ile ücretleri oylanarak kararlaştırıldı. Divan Başkanlığı Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer tarafından yürütülen genel kurul, itiraz olmaksızın sorunsuz şekilde tamamlandı.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM ASİL
Ercan Çalışkan, Metin Kıyıcı, Aytaç Tuna, Hakan Dinçel, Hasan Erenç, Behram Ceyhun Özsoy, Murat Turna.

DENETİM ASİL
Murat Tan, Cesim Zengin, Aycan Küçükoğlu.

YÖNETİM YEDEK
Süleyman Büber, Şenol Doğdu, İnan Güriz, Tolga Evren Demirdağ, Ahmet Kaplan, Ahmet Murat Öztürk, Uğur Atakan Bozdemir.

DENETİM YEDEK
Erkan Gökçen, Tayfun Tuncer, Şevki Demirbaş.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum